Вхід | Реєстрація

До побачення. Не прощавайте

Примірник «ЕХО», який ви, шановні читачі бачите перед собою, буде в цьому півріччі останнім. Ми вже випустили необхідну кількість номерів, і тому можемо дозволити собі однотижневу відпустку. Наступна вашу зустріч із тижневиком «ЕХО» відбудеться 1 липня. І далі — все по графіку, аж до кінця року. До речі, якщо хтось передплачує і читає  нашу газету постійно, то він повинен помітити, що такі літні перерви ми робимо щорічно, і вони,  між іншим, досить корисні. Особливо для журналістів. Вони дають можливість «віддихатись», озирнутись навколо, побачити нові теми, нові обличчя, можливо — визначити нові пріоритети. А потім з новими силами і новими ідеями зануритися у роботу.
Нові теми, нові ідеї відомі вже й сьогодні. Так з другого півріччя ми розпочнемо наш фотоконкурс для найкрасивіших та найсміливіших жінок і дівчат, які читають «ЕХО». На адресу редакції вже надійшла достатня кількість листів і фотографій від гарний і розумних. У основному це дівчата із Кобеляцького та Новосанжарського районів. Із нетерпінням очікуємо поповнення з Царичанки.
Одним із нових пріоритетів, який ми для себе визначили і спробуємо втілити в життя, — зробити газету корисною для максимальної читацької аудиторії. Адже сенсації з часом блякнуть, скандали забуваються, а ось корисна, прикладна інформація є вічною. Як і чим засадити город, як вибрати кондиціонер і холодильник, доглянути за квітником і уникнути штрафу ДАІ — все це повинно бути і буде на сторінках газети.
Хоча поява нових тем і рубрик не означає, що відійдуть у забуття старі, перевірені часом. Будуть і новини, і скандали з сенсаціями. Ви, до речі, знаєте, що коли розпочнеться продаж землі, то її для всіх продавців не вистачить? Тобто, на папері у Вас пай буде, а ось в натурі… Про це нещодавно повідомив редакцію один із місцевих аграріїв. Інформація поки що неофіційна і не перевірена. Ось перевіркою її ми якраз і займемося під час перерви.
І наостанок — приємна новина. До редакції одна за одною ідуть на стажування студентки, котрі опановують професію журналіста. Усі, як одна, — гарні і розумні. І цілком можливо, що в недалекому майбутньому кобеляцька журналістика матиме молоде, вродливе дівоче личко. А ветерани зможуть перепочити.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 13:51 | Кобеляки | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації