Вхід | Реєстрація

Шоу «Я вмію співати» під загрозою

Останнім часом неодноразово журналістам «Ехо» доводилось вислуховувати невдоволення глядачів, а то й самих учасників шоу «Я вмію співати», з приводу відсутності концертів. Уже четвертий тиждень шоу не відбувається.
Дехто говорить, що організатори зібрали кругленьку суму і розійшлися. Адже за ту кількість концертів, що відбулись, зібрати є що. Інші пояснюють відсутність шоу тим, що автори проекту посварилися і не можуть знайти спільної мови. Пліток навколо цієї ситуації зібралося чимало. А офіційної інформації з цього приводу від організаторів немає. Щоб розібратися в цій ситуації і розставити всі крапки над «і», ми звернулися за коментарем до Володимира Проскури.
На запитання, чому ж не продовжується шоу, він  відповів, що проходить пошук нового продюсера, так як Сергій Горденко самозвільнився. «Горденко зник, нічого не пояснюючи, — каже Володимир Костянтинович. — Пару днів назад Сергій телефонував мені з метою зустрічі для серйозної розмови. Та до цих пір не з’явився. Мабуть, у нього багато проблем. Може, корови недоєні у Василівці, чи з особистим життям щось не клеїться. Хтозна. У Горденка розпочалась зіркова хвороба. Він багатьом розказує, що шоу не буде. Хоча я про це чую вперше. Ще близько сорока учасників чекають своїх виступів. І продовження шоу буде! Адже це мій проект (!), який я виношував близько п’яти років. На сьогодні є проблема з пошуком нового керівника проекту. Адже його робота заключається не лише в постановці танців та розклеюванні об’яв за дві години до початку шоу, чим займався Горденко, а й у відборі конкурсантів і гастролюванні з ними. На жаль, такої людини поки що немає».
На запитання, яка ж доля призового фонду,  Володимир Костянтинович відповів, що спонсорські гроші лежать на рахунку у банку і нікуди не ділись. А на запитання з приводу зібраних грошей із квитків на шоу, відповів запитанням: «А що, людям не подобалась якість шоу? Наприклад, у Кременчуці ціна квитка за подібне шоу значно вища».
Почути думку іншої сторони нам так і не вдалось. Маємо надію,? що до виходу у друк наступного номера газети Сергій таки вийде з нами на зв'язок і ми отримаємо від нього коментар. До зустрічі на шоу.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2011, 17:53 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації