Вхід | Реєстрація

Відбудеться сесія Автозаводської райради

Відбудеться сесія Автозаводської райради
Чергова VІ сесія Автозаводської районної ради м. Кременчука відбудеться 30 червня в 14.00. Відповідне рішення прийняла колегія районної ради минулої середи. На сесії депутати заслухають звіт про роботу організаційного відділу райвиконкому з населенням за місцем проживання, уточнять показники районного бюджету на 2011 рік, та розглянуть низьку земельних питань. Серед них: передача у власність та в оренду земельних ділянок для будівництва і обслуговування індивідуальних жилих будинків, гаражів та ведення садівництва; надання дозволів 18 громадянам на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва гаражів біля гаражного кооперативу «Квартал 278» та в інших місцях; відмова у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під будівництво гаражів в районі житлового будинку №16 кварталу 304. Всього на розгляд депутатів Автозаводської районної ради виноситься 17 питань. У період з 20 по 23 червня ці питання обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2011, 16:19 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації