Вхід | Реєстрація

Квитка на потяг до Криму полтавці вже можуть і не придбати

Квитка на потяг до Криму полтавці вже можуть і не придбати
Сезон відпусток вже почався і тому полтавці постали перед проблемою із транспортом до омріяного відпочинку.
– Вже найкращі квитки із нормальним розміщенням придбані практично на весь сезон, – розповіла Алла, касир на залізничному вокзалі. – Тому у вас залишається лише обмежена можливість придбати бокові місця, та й то поблизу кінців вагону, де через специфічний запах літом не дуже приємно подорожувати. Або купувати квитки у купейні вагони – місць ще достатньо. Навіть за місяць замовляючи квиток ви можете не отримати бажаного місця.
До Сімферополя полтавець може дістатися потягом за 12-14 годин та заплативши за плацкарт 130 гривень.
Із центрального автовокзалу полтавці зможуть доїхати лише до Мелітополя, але до південного кордону нашої країни жодного маршруту просто немає. Приватні перевізники можуть довезти за 12 годин до морського побережжя і як мінімум за 200 гривень, хоча найбільш популярна ціна в 400 гривень.
– Якщо обирати між потягом та автобусом, то я виберу потяг, – розповів Олег, полтавець та досвідчений турист. – Тим паче, що від Полтави до Криму їдуть потяги вночі, тому спека не так відчутна. Бо в потязі можна хоч лягти, бо спати не завжди вдасться – все залежить від колективу сусідів, які теж їдуть відпочивати і розпочинаються зазвичай вже із вокзалу. Сам мав неодноразовий досвід подорожі в автобусі до Криму, то це дуже важко навіть для дорослого, не кажучи вже про дітей. Адже висидіти 12 годин у сидінні стає справжньою мукою, про яку забуваєш лише через добу відпочинку. Наважуюся на довгі мандрівки лише у великих та комфортабельних автобусах.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2011, 08:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації