Вхід | Реєстрація

Мер сказав, що на пиво в Полтаві мораторію не буде

Мер сказав, що на пиво в Полтаві мораторію не буде
Інформацію про одноденний мораторій на продаж спиртних напоїв підтвердив міський голова Полтави. Утім, пиво продавати не заборонять.
Олександр Мамай розпорядження про мораторій на спиртне ще не підписав.
5 липня у місті буде заборонено продавати горілку таінші міцні напої.
– Взагалі-то про це ще ніхто не знає. Я планував підписати відповідне розпорядження за день до проведення суперкубку і зарані не розголошувати. Адже вболівальники, дізнавшись про заборону, куплять спиртне за три дні, про запас,  – пояснив журналісту Олександр Мамай, міський голова. – Заборона ця пошириться на усе місто. Буду прохати контролювати продаж спиртного й голів сільських рад Копилів та Супрунівки, які розташовані на в’їзді до Полтави з боку Харкова, звідки їхатимуть автобуси з уболівальниками.
За словами міського голови, полтавські підприємці від мораторію збитків не зазнають, вони просто «недозароблять». Крім того, пиво та слабоалкогольні напої продавати буде дозволено. Загалом же, нічого страшного у мораторії мер не бачить.
– Я особисто не вживаю, хай і вболівальники день не п’ють, – сказав Олександр Мамай.

Автор: www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2011, 08:18 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації