Вхід | Реєстрація

«Не футболом єдиним»

На міському пляжі «Попова» пройшли змагання з пляжного волейболу, в яких прийняли участь 12 команд. У складі двох команд грали й дівчата — Варич Аня та Левченко Марина.
Було дуже гаряче не тільки в повітрі, а й на майданчику, де змагалися як молоді та амбітні вихованці ДЮСШ, так і досвідчені волейболісти, члени збірної району. І вже перші зустрічі показали азарт суперництва і непоступливість юних, які боролись за кожне залікове очко. За системи розіграшу «до двох поразок» у кожної команди, навіть за умови програшу в першій зустрічі, зберігалися шанси потрапити до фіналу, що й продемонструвало «Динамо» (Савченко В., Маньківський О.), яке, поступившись «Шахтарю» (Дрофа О., Куземко О.), все ж пробилося до фіналу, почергово перемігши «Ковжежу» (Стокоз В., Титаренко А.), «Прапор» (Лисовський П., Гребенюк Г.), «Друзів» (Якименко В., Панченко С.) та «Сусідів» (Даценко І., Детюк Д.) у запеклій боротьбі. Адже приємно здивували «Друзі», які дали бій усім суперникам, і якби трішки везіння та досвіду, могли б «не пробачити» досвідченим «Ульоткіним» (Колінько О, Луценко А.), які тільки в тай-брейку вирвали перемогу.
«Сусіди» намагалися в останній зустрічі за вихід у фінал на класі переграти «Динамо», але, спіткнувшись один раз, динамівці в цій грі боролися за кожний м’яч і на морально вольових якостях здолали своїх суперників.
Фінал пройшов за переваги «Ульоткіних», які, відпочивши, грали з обезсиленим «Динамо». 15:10 на користь перших, а третіми були «Сусіди».
Переможці отримали призи від спонсора турніру Дениса Детюка, а всі учасники після змагань скоштували гарячої юшки і плову.
Отримавши заряд позитивних емоцій, позмагавшись та поспілкувавшись, усі учасники висловилися за проведення першості району з цього виду спорту.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2011, 17:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації