Вхід | Реєстрація

Тріумф «Стандарту», хет-трик Кириленка

Тріумф «Стандарту», хет-трик Кириленка
У домашній грі з «Ворсклою» з Опішні новосанжарська команда здобула першу цього року перемогу. А капітан команди Олександр Кириленко провів у зустрічі три м’ячі.
Доки журналісти «ЕХО» тиждень відпочивали, футболісти «Стандарту» проводили регулярні матчі за календарем обласної першості. І в домашньому матчі із Опішнею нарешті змогли по-справжньому порадувати своїх уболівальників.
Ще до початку гри над стадіоном запахло першою перемогою. По-перше, суперник був надто вже слабким — жодного набраного очка у цьогорічній першості. По-друге, гравці «Стандарту» вийшли на гру максимально зібраними і налаштованими забити якнайшвидше. Це вони підтвердили кількома небезпечними атаками одразу після початку гри. Але забити не забили, а у першій же атаці «Ворскли» пропустили у свої ворота. Футболіст з Опішні підхопив м’яча у центрі поля, пройшов майже до півкола перед штрафною і вистрілив з правої. Круглий влетів у ліву від воротаря дев’ятку воріт – 0:1. «Ми що, і цим програєм?» — забурчали уболівальники. Але невдовзі рівновага у рахунку відновилася. Це Олександр Кириленко потужним ударом з межі штрафного майданчика пробив голкіпера гостей — 1:1. Футболісти «Ворскли» відповіли контратакою, заробили штрафний, який невдовзі і реалізували. Гравець гостей пробив в обвід стінки і попав просто під штангу — 1:2. «Стандарт» кинувся відіграватися, але до перерви так цього і не зробив. На початку другого тайму м’яч таки опинився у воротах «Ворскли». Це досвідчений Віталій Гарець таки загнав круглого у ворота практично з лінії воротарської — 2:2. А далі був шедевр від Олександра Кириленка. Капітан «Стандарту» на швидкості увійшов до штрафного майданчика гостей, фінтами розхитав захисників, обіграв одного, потім другого, на замахові поклав на газон голкіпера і закотив м’яча до порожніх воріт – 3:2! Стадіон зашумів так, немов би «Стандарт» виграв Лігу Чемпіонів. Але гол дійсно вийшов класний. І, як виявилося, переможний. Адже далі забивав лише «Стандарт», тоді як гості навіть центру поля не могли перейти. За кілька хвилин Кириленко забив свій третій гол, оформив хет-трик і подвоїв перевагу в рахунку — 4:2. Насамкінець відзначився і другий форвард господарів Віталій Баранович, який із чергової спроби таки пробив воротаря гостей — 5:2. Фінальний свисток уболівальники команди зустріли оплесками, на які команда цього разу сповна заслужила.
Продовжити переможну серію нашим футболістами, на жаль, не вдалося. І вже у наступній грі — виїзному поєдинку проти «Газовика» з Машівки — наша команда поступилася з рахунком 4:3. Перше коло «Стандарт» закінчив із 4 набраними очками. Сподіваємось, що коло друге стане більш урожайним.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2011, 14:14 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації