Вхід | Реєстрація

Свято до Дня Конституції

Свято до Дня Конституції
Напередодні загальнодержавного свята Дня Конституції працівники Будинку культури зібрали всіх бажаючих, щоб привітати з 15-річницею головного закону України.
Цього дня зал був майже заповнений глядачами. Розпочалося свято Гімном України та внесенням державного прапора. Далі офіційну частину продовжив Анатолій Таранушич, який розповів про економічні досягнення району і привітав усіх з наступаючим Днем Конституції та Днем молоді.
«Конституція України, — каже Анатолій Олексійович, — є тим керуючим чинником, який мобілізує суспільство і владу на здійснення послідовних кроків щодо покращення життя людей. Нам потрібні чіткі і якісні суспільно значущі орієнтири на майбутнє. Хай буде добро, щастя і злагода в наших домівках. Хай розбудовується і міцніє наша незалежна держава».
Юрій Тагадюк також привітав усіх з державним святом і додав: «Важким був шлях нашої держави до незалежності. Для того, щоб у цьому залі милував око синьо-жовтий прапор і Володимирський тризуб, їй багато чого довелось пройти. Шлях до утворення незалежної країни завершився 28 червня 1996 року. Прийняття основного закону навіки закарбувало волю громадян жити у власній суверенній та соборній державі. Усі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю і ми з впевненістю дивились у майбутнє».
Далі представниками влади було вручено грамоти і офіційна частина свята завершилась. Після чого розпочалась концертна програма. Зокрема, колектив білицької дитячої музичної школи вітав усіх хореографічними номерами, а місцеві артисти радували всіх своїми вокальними здібностями.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, номер телефону журналіста (096) 552-07-31


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації