Вхід | Реєстрація

Техогляд: усе без змін

У зв'язку зі скасуванням наказом МВС України від 16.06.20011 № 346 наказу від 30.12.2008 № 703 «Про затвердження Інструкції про організацію проведення Державтоінспекцією державного технічного огляду колісних транспортних засобів» (із змінами), до УДАІ МВС надходять численні звернення щодо подальшого проведення техогляду колісних транспортних засобів та документування його результатів.
Інформуємо, що на сьогодні державний технічний огляд проводиться відповідно до статтей 5 та 35 Закону України «Про дорожній рух» у порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 року № 606 «Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів» (із змінами).
Тому, до внесення відповідних змін до чинного законодавства, державний технічний огляд колісних транспортних засобів має проводитися згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 року № 606.

Автор: Геннадій ТІНЯЄВ, начальник ВДАІ Кобеляцького району


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2011, 11:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації