Вхід | Реєстрація

Ніна Дудкіна стала трактористкою

У п`ятницю, 24 червня, в міському Будинку культури проводився випускний вечір Кобеляцького аграрного ліцею.
Свято розпочалося о пів на шосту вечора і тривало протягом трьох годин. Гості гучно вітали оплесками 138 випускників. І це не дивно, адже вони були винуватцями цього дійства, тому увага цілком і повністю належала тільки їм!
Розпочала урочисту частину випускного вечора вдуча Наталія Чиркова. Потім, за традицією, на сцену запросили директора ліцею Бориса Чічку, який першим висловив свої побажання на майбутнє для своїх випускників. Відразу за Борисом Борисовичем слово надали заступникові голови райдержадміністрації Миколі Шабалтію. Він побажав хлопцям та дівчатам зробити правильний вибір та обрати хорошу професію. І на останок додав: « Хай цей день вам запам`ятається! В добру путь, і хай Бог вас береже!» Також із промовою виступали Микола Ніколаєнко, Іван Миронов та Олександр Свячений.
Цього року наш ліцей випустив шість груп, з яких одна — це конторські службовці, дві — повари-кондитери і три — трактористи-машиністи, а разом — 138 молодих сердець! Одна за одною групи виходили на сцену і випускникам по черзі вручали атестати. Кому з відзнакою, а кому атестат звичайного зразка. Декого з випускників нагороджували  грамотами: за активну участь у громадському житті ліцею, за спортивні відзнаки тощо. Одна із груп (ТМ-1) виокремилась своїм складом: серед хлопців була одна дівчина, Ніна Дудкіна, яка опанувала нелегку чоловічу професію.
Звісно, що протягом свята звучали гарні пісні, такі як «Школьная пора», «Куда уходит детство», «Мама й тато» тощо. Але найбільшим здивуванням та захопленням була пісня «Родина», яку виконувала сім`я Скубій. Та на цьому сюрпризи не закінчилися! Володимир Шишкін, випускник групи ТМ-1, вийшов на сцену, тримаючи в руках гітару. У його виконанні прозвучало дві пісні. Не обійшлося і без уже знайомої всім пісні, присвяченої друзям, у виконанні групи ТС-32 та Геннадія Кривоноса. До речі, гімн ліцею також виконували саме вони. І наостанок, під гучні оплески, на сцену вийшов учасник кобеляцького Х-фактора Владислав Стрюк. Від почутї у його виконанні пісні усім присутнім просто перехопило подих. Це був хороший кінець випускного вечора. Тож хочеться побажати нашим випускникам Кобеляцького аграрного ліцею лише світлого майбутнього, а також дати настанову: «Не помиліться у своєму виборі!».

Автор: Оксана Павленко, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації