Вхід | Реєстрація

«Тих, хто не поважає Україну, треба бити дерев’яними ложками!»

«Тих, хто не поважає Україну, треба бити дерев’яними ложками!»
26-го червня у медичному центрі «Нові Санжари» пройшли святкування, присвячені Дню молоді та Дню Конституції України.
Посвяткувати на свіжому повітрі новосанжарцям знову завадив затяжний дощ, який періодично поливав селище з самого ранку. Тому святкування (вже традиційно) провели у військовому санаторії, який вкотре надав для цього актову залу у клубі. Тих, хто зібрався цього дня у залі, привітали заступник голови райдержадміністрації Іван Солодовник, заступник голови районної ради Микола Перерва та селищний голова Андрій Река. Виступ останнього був по-справжньому емоційним. Так Андрій Олександрович пригадав, що раніше існував такий звичай, коли когось неслухняного або неввічливого виховували, стукаючи дерев’яною ложкою по лобі. Так от, Андрій Река радив відродити цей метод і таким самим чином виховувати тих, хто не любить Україну, не дотримується її законів чи не поважає її Конституцію.
Після вітальних промов керівники району вручили грамоти як молодим, так і старшим новосанжарцям. На сцену підіймалися спортсмени та школярі, учні та вчителі, сільські голови та прості працівники. Приємно було бачити іще зовсім юних, але вже відомих не лише у районі, але і в області, новосанжарців. Наприклад, Настя Вакула — неодноразова переможниця районних і обласних олімпіад, великий ерудит. Або Ігор Панченко — боксер, який представляв Нові Санжари навіть на Чемпіонаті Європи. Або Віталій Кас’яненко, який уже не перший рік б’є все нові й нові рекорди з пауерліфтингу.
 Наостанок на сцені відбулося іще одне традиційне дійство. Начальник новосанжарського паспортного столу Григорій Журавель вручив паспорти шістьом юним новосанжарцям. «Це найважливіший момент у житті!»,— нагадав, вручаючи паспорт одному з юнаків, селищний голова.
Після завершення урочистої частини на глядачів очікувала яскрава концертна програма —  хорові та сольні співи, запальні танці від дітлахів із «Дивосвіту» та купа позитивних емоціх.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації