Вхід | Реєстрація

Учора утопилося 3 людини

За інформацією УМНС України в Полтавській області за  добу на території області зареєстровано 9 надзвичайних подій, з них:  2 дорожньо – транспортні пригоди (3 чол. травмовано), 3 нещасні випадки на воді (3 чол. загинуло), 2 випадки виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, 1 випадок руйнування каналізаційного колектора та 1 нещасний випадок в побуті (1 чол. загинув).

Нещасні випадки на воді:
13.06.2011 р. 0830 м. Кременчук Крюківський район р. Дніпро
Працівниками КУ «Водолазна – рятувальна станція» з  р. Дніпро вилучено тіло загиблого чоловічої статі особа якого встановлюється. Труп направлено до моргу 4-ї Кременчуцької міської лікарні. За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила внаслідок утоплення.

18.06.2011 р. 1700 Кременчуцький район о. Шаламай
Працівниками КУ «Водолазна – рятувальна станція» з  р. Дніпро вилучено тіло громадянки І., 1971 р.н. Труп направлено до моргу 4-ї Кременчуцької міської лікарні. За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила внаслідок утоплення.
 
22.06.2011 р. 1200 Кременчуцький район с. Кияшки
Працівниками КУ «Водолазна – рятувальна станція» з  р. Псьол вилучено тіло громадянки Л., 1949 р.н. Труп направлено до моргу 4-ї Кременчуцької міської лікарні. За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила внаслідок утоплення.

Випадки виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни:
04.07.2011 р.  08:30 м. Полтава Ленінський район вул. Володимирська
На території приватної присадибної ділянки, під час збирання ягід, громадянин Б., 1936 р.н., впав з дерева та напоровся на огорожу, внаслідок чого загину на місці події. Труп направлено в 1-шу міську лікарню для встановлення причини смерті.

04.07.2011 р. 16:30 Котелевський район с. Любка
До Котелевського РВ УМНС надійшло повідомлення про те, що поблизу польової дороги виявлено 1 мінометну міну орієнтовно калібру – 82 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками Котелевського РВ УМВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасу планується 05.07.2011 року піротехнічною групою АРЗ СП  УМНС України в Полтавській області.

04.07.2011 р. 18:40 Лохвицький район с. Риги
До Лохвицького РВ УМНС надійшло повідомлення про те, що поблизу приватної земельної ділянки виявлено 1 гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасу планується 06.07.2011 року піротехнічною групою АРЗ СП  УМНС України в Полтавській області.

Випадок руйнування каналізаційного колектора:
04.07.2011 р. 16:00 м. Комсомольськ вул. Леніна
Внаслідок провалу грунту сталося пошкодження магістрального каналізаційного колектора. Під час підготовки до проведення відновлювальних робіт було встановлено, що ремонт колектора не можливий без відключення від водопостачання житлових будинків для припинення надходження води до каналізаційної мережі, з цією метою тимчасово припинено водопостачання у 63 багатоповерхові будинки міста. Для забезпечення населення водою задіяно 8 одиниць техніки Комсомольського комунального підприємства. На місці аварії працює 6 одиниць техніки та 15 працівників Комсомольського виробничого управління водного господарства.

Інші події:
04.07.2011 р. м. Кременчук
Наслідки підтоплення житлових будинків, приватних домоволодінь, прилеглої території та проїжджих доріг міста, яке виникло 01.07.2011р. внаслідок несприятливих погодних умов (злива), станом на 15 год. 20 хв. 04.07.2011 р., ліквідовано в повному обсязі.

Автор: Управління МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2011, 10:44 | Полтавщина | Надзвичайне
1. povierennyy / 6 липня 2011, 00:13
Бухать менш треба!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації