Вхід | Реєстрація

Обласний бюджет поповнився на 50,3 млн грн

Сьогодні під час позачергової сесії Полтавської обласної ради, депутати внесли зміни до показників обласного бюджету на 2011 рік, розподіливши додатково 50,3 млн грн. Про це під час виступу на сесії розповів виконуючий обов’язки начальника обласного Головного фіну правління Павло Кропивка.
Щоб збільшити оплату праці працівникам бюджетної сфери  на основі Єдиної тарифної сітки з 1 липня передбачать кошти відповідної дотації в сумі 13 млн грн, з них 12,939 млн грн спрямують на обласні установи та заклади, а саме:
Головне управління освіти - 4096,8 тис. грн.
Головне управління охорони здоров'я - 5693,8 тис. грн.
Головне управління праці та соціального захисту населення - 2152,7 тис. грн.
управління культури - 862,1тис. грн.
управління з питань фізичної культури і спорту - 90,1 тис. грн.
інші - 43,4 тис. грн.
За рахунок коштів зазначеної додаткової дотації передбачено субвенцію на утримання об'єктів спільного користування в сумі 19,2 тис. грн. ( утримання опікового відділення Кременчуцької центральної районної лікарні ) та іншу субвенцію в сумі 63 тис. грн на утримання притулків для неповнолітніх ( м. Кременчук - 32,6 тис. грн, м. Комсомольськ - 30,4тис. грн).
Крім того, області збільшили обсяг коштів на поліпшення умов оплати праці медпрацівників, які надають медичну допомогу хворим на туберкульоз, на 2,656 млн грн.
Одночасно з цим внесено зміни до назви міжбюджетного трансферту - з субвенції на додаткову дотацію для поліпшення умов оплати праці медичних працівників, які надають медичну допомогу хворим на заразну та активну форми туберкульозу (загальний обсяг зазначеної дотації - 3,915 млн грн.)
Депутати також провели перерозподіл субвенції з державного бюджету на реалізацію пріоритетів розвитку регіонів в сумі 34 615,5 тис. грн, з яких 14 531,5 тис. грн. залишається в обласному бюджеті, а 20 млн грн передали районам та містам області.
Щоб не виникло кредиторської заборгованості по субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" здійснюється її перерозподіл по окремих містах і районах області.
Під час обговорення цього питання у деяких депутатів виникли сумніви у справедливості розподілу коштів між різними районами Полтавщини та склалося враження, що деяким містам і районам надають перевагу у фінансуванні перед іншими.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2011, 13:23 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації