Вхід | Реєстрація

Чемпіонат області

Чемпіонат області
Ювілейний, десятий, тур чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги відзначився зливами голів у Пирятині і Градизьку, другою поспіль поразкою лубенської команди та найбільшою кількістю забитих м’ячів — 23!
У турі передбачався цікавий і напружений поєдинок: у Дмитрівці Кременчуцького району місцевий «Колос» приймав одного з лідерів першолігових перегонів — ФК «Лубни». Хет-трик юного нападника Павла Ракші — так можна охарактеризувати підсумок цього матчу. Уже на 2-ій хвилині поєдинку гості пропустили «швидкий гол» у виконанні наймолодшого гравця у складі дмитрівчан Павла Ракші (1993 року народження). Юному форварду господарів протягом матчу вдалося відзначитися ще двічі. І лише у доданий час лубенець Владислав Ковтун з пенальті проводить «гол престижу» — 3:1 на користь «Колоса».
У Пирятині команда Сергія Плетіня «легко розібралася» з кобеляцьким «Колосом» — 6:0 на користь господарів. Це вже не перша «велика» поразка колосівців від колег по лізі і команда на сьогодні займає одне з перших місць у змаганні «Поразки з великим рахунком»… У цьому матчі з 36-ої хвилини зустрічі кобелячани грали в меншості, друге попередження отримав Ілля Лупінос. По два м’ячі за пирятинців забили Віталій Городчанін і Руслан Курочка, ще по разу результативно відзначилися Юрій Дмитренко та Роман Кирпиченко.
Чергової, восьмої, поразки зазнав ФК «Миргород». У рідному місті підопічні Миколи Крамаренка нічого не змогли вдіяти проти «пораненого звіра» — команди «Псьол» з Гадяча. Результат зустрічі — 4:0 на користь гадячан. Рахунок відкрив ударом головою Максим Личман, а далі забивали господарям Андрій Михайленко (двічі) і Едуард Ткаченко.
Добротна команда ФК «Глобине» за явної переваги протягом усього матчу з зіньківським «Колосом» зуміла її втілити у лише два забиті м’ячі у виконанні Ярослава Глупиченка і Володимира Кравчука. Відзначимо і нереалізований пенальті у виконанні глобинця В’ячеслава Кувшинова, після удару якого м’яч пролетів повз ворота гостей…
А зірковий лідер змагань — «Темп» з Градизька — вдома не залишив жодних шансів на успіх юним резервістам полтавської «Ворскли» — 6:1 на користь господарів, які поки що продовжують бути лідерами.
Результати поєдинків юнацьких складів команд:
ФК «Пирятин» — «Колос» (Кобеляки) — 3:0
ФК «Глобине» — «Колос» (Зіньків) — 0:1
«Темп» (Градизьк) — ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) — 3:2
ФК «Лубни» — «Колос» (Дмитрівка) — 2:2
ФК «Миргород» — «Псьол» (Гадяч) — 1:1

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації