Вхід | Реєстрація

Базар у Шишаках перенесуть на смітник

Базар у Шишаках перенесуть на смітник
Підприємці Шишаччини обурені тим, що ринок райцентру перенесуть з центральної частини селища на околицю. Рішення про зміну місця ринку прийняли на місцевій сесії.
«Наче грім серед ясного неба, ми почули новину, що місце для базару буде перенесено. Причому - на смітник,  там поряд розташований полігон для відходів, - повідомила Новинам Полтавщини підприємець Наталя.
— На місці, куди влада хоче виселити підприємців у Шишаках, немає навіть туалету та питної води. Ще краще - це колишня територія «Сільгосптехніки» , тут колись була  бензинова заправка, а через огорожу знаходиться діюча заправка - бензинова і газова».
Ринок повинен запрацювати на новому місці вже 15 липня, проте підприємці не збираються цього дня торгувати.
Натомість, у центральній частині Шишак вони страйкуватимуть.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2011, 12:35 | Шишаки | Суспільство


1. Водій / 20 липня 2011, 10:53
Така влада не потрібна

У п"ятницю вийдемо всі і підтримаємо підприємців!!!

у пятницю чув буде мітинг обовязково прийду і сусідів приведу


... засоби массової інформації залучіть, в ідеале навіть телевізійні, у київ писульок по більше з підписами, і не повертайтесь поки не викорчуєте геть увесь чиновницький бур*ян. Заставте їх і послідуючих себе боятись і поважати!
2. Онуфрій Никон / 21 липня 2011, 22:13
Я Вами
3. Стицько Никон / 22 липня 2011, 12:56
Про "чесних людей": видається підписала "цариця". Їй базар надо секонхендний. Мало, не нажреться-сама секонхенд, чоловік секонхенд в тряпкиах з секонхенду.Риється, торгується рада б ще їсти з секонхенду- та не привозять...
4. Никон / 25 липня 2011, 11:22
О ва! "Дуська" - то не є біляшиха ???
5. Якавина / 31 липня 2011, 12:50
Коментар видалено за порушення п. 2.1 Правил користування сайтом
6. роботяга / 16 серпня 2011, 00:28
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
сука ти елько недороблена а тупа як драний чобіт ти хоч чула що ти варнякала по телевізору як буде базар на дорозі то грабонуть банк полтава. не бійся не грабонуть ні тебе ні банк спи спокійно за своїм столом бо толку з тебе ніякого немає. яка ж ти тупорила ти ж перша леді у нашому хуторі хоч підбирай слова культурніші коли лізеш давати інтервю хоч його ж не можна так назвати та правда індик теж такий уже оратор на сафіулінському святі уже як виступив то мало глядачі не попадали зо сміху. господи добав їм розуму.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації