Вхід | Реєстрація

Яна Соломко: «Телешоу больше не будет!»

Яна Соломко: «Телешоу больше не будет!»
Минулого тижня журналісти «ЕХО» взяли інтерв’ю в однієї з головних героїнь проекту «Холостяк».
Із героїнею найромантичнішого шоу України ми зустрілися на концерті, присвяченому 20-річчю ансамблю «Ластівки», у маленькому селі Драбинівка Новосанжарського району. Як вона потрапила на цей концерт — окреме питання цього інтерв’ю. Головне ж, що після закінчення цього концерту Яна люб’язно погодилася відповісти на запитання журналіста «ЕХО». Варто зауважити, що упродовж нашого кількахвилинного спілкування дівчина цілком відповідала своєму екранному образу — трималася доволі просто, багато посміхалася і була щирою у відповідях.

— Яна, як сталося, що ви потрапили на концерт до маленької і мало кому відомої Драбинівки?
— Все произошло очень неожиданно. Но у этого приглашения есть своя предистория. Когда-то давно в Полтаве на конкурсе «Юна Полтавчанка» я выступала вместе с одной из «Ласточек». Поэтому перед концертом в честь их 20-летия её мама мне позвонила и пригласила сюда, в Драбиновку. Было неожиданно, но очень приятно.

— Раніше вам доводилось бувати у Нових Санжарах чи Новосанжарському районі?
— Нет. У вас я первый раз. Хотя раньше я жила в Чутовом, но бывать в вашем районе как-то не приходилось.

— Які у вас враження від Драбинівки? Як воно — після Києва потрапити у таке маленьке село?
— Ну я ведь не первый раз в селе. У мене бабушка живет в Чутовом — в небольшом райцентре. В селе у вас хорошо. Здесь люди все такие добрые. У вас здесь можно классно побегать босиком по травке, поесть черешен, просто подышать свежим воздухом.

— Яна, чим ви займаєтесь після закінчення проекту «Холосятк»?
— Вместе с моим другом Костей мы создали вокальный дует под названием «Iron Pills». Наш репертуар — это музыка 80-х, стиль диско. Пока мы исполняем кавер-версии на известные песни, но после того, как немного заработаем, будем записывать свои.

— Де зараз можна почути «Iron Pills»?
— Нас много приглашают. 16-го, например, мы выступаем в Трускавце. Потом — Киев, Харьков. 28-го числа выступали в Полтаве и я, пользуясь случаем, заезжала в гости к бабушке.

— Чи існує така імовірність, що Яна Соломко незабаром з’явиться іще в якомусь з телешоу на телебаченні?
— Ни в коем случае телешоу не будет. Сейчас я хочу сосредоточиться на музыке, на вокальной карьере. У нас с Костей много планов, мы не хотим нанимать продюсера или директора группы — все будем делать сами. В планах у нас — выход и на Европу.

— Хочеться повернутися до теми проекту «Холостяк». Чи підтримуєте Ви зараз стосунки із Максимом Чмерковським?
— Мы поддерживаем отношения. Созваниваемся, переписываемся.

— Тобто, можна сказати, що ви залишилися друзями?
(На кілька секунд замислюється) — Да, можно сказать, что остались друзями.

— Сьогодні у виступі на сцені ви продемонстрували такий різкий, навіть у чомусь агресивний образ. Він існує тільки на сцені, чи Яна Соломко і у житті буває такою?

— Можна было сказать, что это моё второе Я (сценическое), но это будет не совсем правильное определение. Мне просто нравиться такой мой образ на сцене, я так чувствую эту музыку.

— Але для мільйонів телеглядачів Ви запам’яталися іншою — спокійною, м’якою і, як кажуть, пухнастою.
— На сцене я такая редко. Мягкая и пушистая я с родными и с людьми, которые мне дороги.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2011, 11:31 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації