Вхід | Реєстрація

Які чоловіки подобаються жінкам: міфи і реальність

Чому чоловіки не можуть зрозуміти жінок? Та тому, що це — шедевр природи, який з кожним днем стає усе досконалішим!
Чого жінки чекають від чоловіків? Відповідей на це питання рівно стільки ж, скільки існує в природі типів жінок: молодих, не дуже молодих, повних, худих, балакучих, мовчазних, красивих і не дуже.
Тим часом, при всій розмаїтості змінних, одна складова ідеальних відносин залишається постійною, незалежно від учасників. Відмінна риса всіх чоловіків у тому, що вони будують відносини з обачністю, і навіть обережністю, часто перебуваючи в полоні вигаданих чи нав`язаних оман. Жінки ставляться до цієї серйозної справи більш скрупульозно. Вибираючи супутника життя, вони не тільки пред’являють до нього величезний список вимог, але й готові докласти чимало зусиль, щоб перетворити чоловіка в ідеал своїх мрій. Але, незважаючи на жіночу балакучість і пристрасть до з’ясування стосунків, чоловікам часто важко зрозуміти, що ж саме потрібно жінкам для повного щастя.

Чого хоче жінка? Головні чоловічі помилки
Милі жінки, давайте спочатку спробуємо розвіяти перед чоловіками головні міфи про наші «хочу».
1. Без квітів і солодощів не підходити!
Звідси й походження цукерково-букетного періоду, коли прийнято переконувати кохану в своїй привабливості, уважності і щедрості. Ні, ми, звичайно, любимо знаки уваги і милі презенти, але букет розміром з клумбу (а то й наспіх куплений віник із зів’ялих тюльпанів) плюс банальна коробка цукерок свідчать не на користь продовження бурхливого роману. А чому? Тому що стереотип один, а бажання у нас різні.
Вихід. Під час знайомства не зайве ввічливо, вкрадливо й не без гумору розповісти хлопцеві про те, від чого ви впадає в захват, а що на дух не переносите.

2. Хочу віршів і мелодраму
Це повір’я, ідентичне цукерково-букетному,  народжене стереотипами, частими переглядами “Іронії долі” і, можливо, підкріплене прикладом власних мами і бабусі. Психологи стверджують, що закоханість породжує в чоловіках безсоння, відсутність апетиту і маніакальне бажання вражати, творити, вірші — в тому числі. У результаті закоханий стає стрункішим, блідішим і натхненнішим, читає опуси власного “приготування” або видає себе за Мандельштама, Пастернака, іноді за Цвєтаєву, від чого наш мозок сигналізує: “Врятуйте наші вуха!”.
Вихід. Любіть поезію, повідомте коханому, кому з авторів надаєте перевагу. Якщо до віршів ставитеся байдуже, підкидайте коханому теми для розмов.

3. Якщо кохаєш — будь готовий втратити голову і здійснювати безрозсудні вчинки
У житті завжди є місце подвигу — цього нас ще в школі навчили. Усе тому, що чоловічий гормон тестостерон “вчить” сильну стать доводити свою унікальність вчинками.  “Нашпигований” небаченою сміливістю, демонструє її сходженням на гору або енний поверх у вікно до коханої, кульбітами на високому мосту, запливом у швидкій річці та іншими дурницями.
Вихід. Якщо ви не хочете перенести побачення з парку, кав`ярні, дискоклубу в травматологічне відділення лікарні, припиняйте на корені будь-які неадекватні пориви коханого. Знову ж таки, чемно подякуйте за бажання вам сподобатися, при цьому розкажіть, як він може це зробити в інший спосіб.

4. Даєш наполегливість!
Погодьтеся, за нашим жіночим «ні» часто ховається «так»,  і ми впевнені, що коханий про це в курсі. І як буває: вона ледве дочекалася його візиту / повернення додому і для проформи «включила принцесу» — проявила деяку нерішучість. А він спокійно чмокнув її в щоку і зі словами: «Ну гаразд, тоді наступного разу», — пішов. Повинні ж ми повередувати, дати нашому мачо можливість повмовляти, проявити наполегливість і навіть деяку непохитність, щоб було солодше здаватися в руки «переможця»? Як мовиться, за що боролися, на те й напоролися.
Вихід. Не вводьте в оману чоловічу логіку  — вона, як правило, прямолінійна, як трамвайні колії.

5. Сукню, сукню, сукню, ще одну сукню і шубу
Жіночий шопоголізм — явище не віртуальне, а цілком буденне. І потім, в офіс два дні поспіль в одному і тому ж  наряді не з’явишся, бо моветон. Але... Нам не потрібен мільйон ганчірочок — достатньо десятка якісних, зі смаком підібраних нарядів на сезон, щоб виглядати презентабельно.
Вихід. Щоб розвіяти цей міф і не розмінювати спілкування з коханим на магазинні зосередження або Інтернет-замовлення, робіть обновки не частіше одного разу на місяць. Краще, звичайно, слідувати не моді чи дешевизні, а смаку.

6. Хочу, щоб усе було добре!
Це топовий міф, який коштує чоловікам особливо дорого. Наше поняття “добре” розтяжне, як експандер в руках бодібілдера. У ньому і нові туфлі, і бажана посада шефині, і поцілунок в щічку, і морозиво, і мир у всьому світі... І головне — коханий повинен про це все здогадуватися. І він метається, викладаючи пазли наших «хочу», іноді в неналежному порядку, через що в нагороду отримує скандал і табу на доступ до тіла. До речі, чоловіки вважають, що ми обожнюємо скандалити  так би мовити, заради здоров’я, щоб навести гармонію гормонів.
Вихід. Він — у спілкуванні. Не розраховуйте на чоловічу інтуїцію — її в них немає за замовчуванням і за думкою фахівців у галузі психології. Робимо ставку на дохідливість аргументів, конструктив, оптимізм — і буде нам усім щастя: велике, світле і пухнасте, як добре вимитий білий ведмідь.

Так чого ж хочуть жінки? Просто бути щасливими!
Та тільки вони не говорять про це прямо. Якщо чоловік навчиться розмовляти з жінкою її мовою, навчиться мовчати, коли хочеться відповісти, обіймати, коли хочеться піти, говорити правду, нехай навіть це заподіює біль, бути чоловіком, в якому вона може бути впевнена, і кохати її, як самого себе, ви більше не матимете потреби питати, чого хочуть жінки. Вони будуть питати вас про ваші бажання і з радістю їх виконувати!
Ось лише деякі речі, які жінки особливо цінують у чоловіках:
Висока оцінка оточуючих. Жінці потрібно знати, що її чоловік викликає непідробний інтерес і в інших жінок. Особливо жінок приваблюють чоловіки з легким скандальним флером і трохи сумнівною репутацією. Тому чоловік з супутницею (особливо красивою) викликає у жінок набагато більший інтерес, ніж чоловік, який гуляє сам по собі. Як не парадоксально, але це факт: найпростіший (і випробуваний) спосіб спокусити жінку — викликати у неї ревнощі. Жіноче суперництво — велика річ!
Ґрунтовність. Жінці потрібна стабільність, порядок, впевненість у завтрашньому дні. Їй потрібен чоловік, на якого можна покластися. Якщо ви говорите, що повернетеся додому до дев’ятої вечора, будьте вдома о дев’ятій вечора. Запізнюєтесь? Зателефонуйте і попередьте, що затримаєтеся. Чоловікам часто важко зрозуміти різницю між підтримкою і тотальним контролем. Створення міцного фундаменту відносин і стабільність ще не означає, що у ваших стосунках зникла непередбачуваність, і ви пов’язані по руках і ногах. Кохання повинне бути для вас не милицею, а опорою, міцним зв’язком, де надійність —  синонім довіри.
Надійність. Жінки хочуть відчувати себе під захистом чоловіка. Їм потрібно знати, що все буде добре. Це не означає, що чоловік повинен бути височезним культуристом або мати мільйонний рахунок у банку. Досить уміти заспокоїти жінку, піклуватися про її потреби й іноді говорити їй те, що вона хоче почути,— що все обов’язково буде добре.
Кохання. Кохайте жінку понад усе на світі. Демонструйте своє кохання. Доводьте своє кохання кожен день, кожну годину, кожну хвилину і кожну секунду кожної хвилини кожної години кожного дня. Станьте власне коханням і при вирішенні будь-якої проблеми запитуйте себе: «А як би вчинило кохання?». Тоді страх не матиме місця у вашому житті.
Подяка. Жінки справді чекають проявів подяки та компліментів. Просто не показують цього. Тому, чоловіки, частіше кажіть жінкам компліменти, давайте їм можливість відчути себе прекрасними і бажаними, - але не варто культивувати в жінках почуття незамінності. Не дуже захоплюйтеся і не бігайте за жінкою, відлякуючи її заявами, що «без неї вам життя немає». Це виглядає просто жалюгідно і відштовхуюче.
Чесність. Жінка може пробачити майже все, але ніколи не пробачить брехні і навмисного обману. Якщо одного разу вона упіймала вас на брехні, то вже ніколи не зможе вам довіряти. Жінки розцінюють брехню як прояв неповаги. Скажіть жінці правду, якою б неприємною вона не була, — і ваші стосунки отримають другий шанс.
Ніжність. Обіймайте її вранці, обіймайте перед тим як піти на роботу, посилайте ніжні електронні повідомлення протягом дня і обійміть ще десять разів, коли повернетеся додому. Жінка повинна відчувати себе коханою і бажаною.
Почуття гумору. Жінкам не подобаються зануди. Більше посміхайтеся, жартуйте, не сприймайте життя занадто серйозно! Будьте гравцем! Таке ставлення жінки цінують набагато вище, ніж непохитну серйозність, навіть якщо її супроводжують краса і багатство.
Жінки цінують цілеспрямованих чоловіків. Необов’язково мати купу грошей і шикарну машину зараз, але обов’язково потрібно прагнути цього. Жінки люблять реалізованих і самодостатніх чоловіків.
Отже, підсумуємо: жінки мріють про розуміння, щастя, повагу і чекають від чоловіків чесності. Не будемо забувати, що жінці також потрібні зміни, так як з часом змінюються пріоритети і цілі в житті. А жінкам потрібно чітко озвучувати всі свої побажання і те, що їм особливо не подобається.

Автор: Підготувала Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2011, 10:55 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації