Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка Кобеляччини

Крадіжка металевої огорожі на сільському цвинтарі
14.07.2011 року до чергової частини Кобеляцький РВ звернувся мешканець міста Кобеляки з заявою про факт крадіжки металевої огорожі з могил його померлих батьків на сільському цвинтарі в селі Чорбівка Кобеляцького району. На місце події виїхали старший дільничний інспектор Станіслав Івченко та дільничні інспектори Олександр Коломієць й Іван Ярмоленко. У ході проведення ними оперативно-розшукових заходів було встановлено, що цю крадіжку скоїв гр.?Я., 1971 р.?н., корінний мешканець села Чорбівка, який зізнався в скоєному злочині та пояснив, що в травні місяці 2011 року під час прибирання на Чорбівському кладовищі він спочатку викрав з могил дві секції чавунної огорожі. А наприкінці червня 2011 року, найнявши за 30 гривень свого сусіда, вирішив викрасти рештки цієї огорожі. Удвох вони навантажили огорожу на підводу та відвезли в Білики. Підозрюваний продав огорожу гр.?Б., за що отримав 400 гривень, але потерпілому він спричинив матеріальну шкоду на суму 2000 гривень.
За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 ч. 2 КК України: крадіжка, вчинена повторно або за попердньою змовою групи осіб.

Крадіжка з молитовного будинку села Світлогірське
З молитовного будинку Московського православного патріархату було викрадено обігрівач вартістю 1700 грн. У ході проведення оперативно-розшукових заходів старшим дільничним підполковником міліції Віктором Тимцуніком та оперуповноваженим карного розшуку лейтенантом міліції Дмитром Колісником «по гарячих слідах» була розкрита крадіжка, яку скоїли три молодики, до речі, один з них, гр.П.?— неповнолітній, 1995 року народження. Їх ватажок, гр.К., 1985 року народження, запропонував хлопцям здати масляний радіатор на металобрухт, але їм це не далося, оскільки вони були затримані працівниками міліції, а речові докази вилучені. За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 ч. 2 КК України: крадіжка, та за ст. 304 КК України: втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність.

Пенсіонеру повернуто велосипед
До чергової частини Кобеляцького РВ звернувся з заявою пенсіонер, мешканець села Бережнівка Кобеляцького району, і повідомив, що невідомі особи викрали з його подвір’я велосипед марки «Україна». Працівниками карного розшуку в ході проведення оперативно-слідчих дій було затримано крадія, гр..Б., 1963 року народження, мешканця села Бережнівка, у якого було вилучено речовий доказ — велосипед.
За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 ч. 1 КК України: крадіжка.

Автор: Ярослава ЗАЦЕРКЛЯНА для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2011, 17:14 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації