Вхід | Реєстрація

«Сила ради» vs «Зоря»

Розіграш кубку Новосанжарського району підійшов до найцікавішого моменту — фіналу. 23-го липня у ньому зійдуться два найбільш принципових суперники — новосанжарська «Сила ради» та руденківська «Зоря».
До цього фіналу суперники ішли по-різному. «Сила ради» спочатку вдома перемогла забрідчанську «Ворсклу» з рахунком 4:1. Потім на виїзді розгромила «Будівельник» із Пристанційного — 5:0. І, нарешті, у півфіналі новосанжарська команда на рідному стадіоні приймала «Ворсклу» із Кунцевого. Гра рівною не вийшла і у підсумку завершилася розгромом. У першому таймі за «Силу ради» відзначилися Сергій Соломашенко, Ростислав Кузнєцов та Максим Ященко. У таймі другому також забивали голи тільки новосанжарські футболісти. По голові провели Віталій Гарець та Ростислав Кузнєцов. Наприкінці гри дублем відзначився півзахисник «Сили ради» Артур Буря, який двічі забивав красиві голи з-за меж штрафного майданчика. 7:0 — і «Сила ради» у фіналі.
Руденківська «Зоря» свій шлях до цьогорічного фіналу розпочала із виїзної перемоги над «Маяком» з Малого Кобелячка. Тоді успіх руденківській команді принесли два влучних удари Владислава Олійника — 2:0. У 1/4 фіналу «Зоря» мала приймати драбинівську «Чисту криницю». Але з невідомих причин драбинівська команда на гру не з’явилася. І «Зоря» пройшла далі без гри. У півфіналі на руденчан очікував виїзд у гості до міцного «Авангарду» з Попового. Гра видалася напруженою, рівною і — до пори до часу — без голів. А коли вже до закінчення основного часу лишалося п’ять хвилин, «зоряни» отримали право на штрафний, який влучним ударом реалізував лідер півзахисту команди Владислав Мокляк. За кілька хвилин він же подвоїв перевагу в рахунку і приніс своїй команді перемогу — 2:0. «Зоря» черговий раз виходить до фіналу.
Тепер 23-?го травня о 17.00 на центральному стадіоні Нових Санжар у очному поєдинку зійдуться два принципових суперники. «Сила ради» спробує взяти реванш за поразку у першому колі чемпіонату. «Зоря» ж буде налаштовуватися нарешті виграти фінал. Нагадаємо, що два попередні руденківська команда програла — відповідно «Лиману» та «Чистій криниці». У будь-якому разі матч очікується безкомпромісний, швидкісний та, будемо сподіватися, багатий на голи.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації