Вхід | Реєстрація

Бюджет міста за І півріччя виконано на 124 відсотки

15 липня відбулась чергова сесія Кобеляцької міської ради.
На восьму за рахунком сесію прибуло всього 18 із 30 обраних депутатів. Вони голосували по всіх питаннях майже одностайно. Тому низька явка народних обранців не відобразилася на результативності роботи сесії.
Першим було розглянуто питання про виконання міського бюджету за перше півріччя 2011 року. Як повідомила завідуюча фінансовим відділом Надія Назарова, планові показники доходної частини бюджету міста виконані на 124 відсотки, фактичне перевиконання склало 396500 гривень. Після затвердження звіту про виконання бюджету за І півріччя депутати проголосували за внесення змін до міського бюджету, розподіливши кошти, одержані від перевиконання міської казни. Так, зокрема, на поточний ремонт доріг в місті Кобеляки додатково виділено 42 тисячі гривень. Також надано дотації комунальним підприємствам «Міська сервісна служба» та «Водоканал» відповідно у сумі 21 тисяча та 60 тисяч гривень. Збільшено фонд оплати праці працівників міської ради на 41 тисячу гривень. Виділено додаткові 47 тисяч для оплати природнього газу у дитячих садках та 43 тисячі гривень на розробку проектної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок у місті Кобеляки.
Відповідно до положень Податкового кодексу України міські депутати встановили податок на нерухоме майно у місті, що почне діяти з 1 січня 2012 року. Після чого було розглянуто протест прокурора Кобеляцького району на рішення міської ради про місцеві податки і збори у місті від 25 січня 2011 року. Протест задовольнили частково. Також депутати прийняли рішення про передачу двох міських каналізаційних колекторів у комунальну власність територіальних громад Полтавської області на баланс обласного комунального підприємства «Полтававодоканал».

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2011, 11:40 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації