Вхід | Реєстрація

Обіцянки виконуються

Обіцянки виконуються
До 2012 року в Україні всі дотичні вулиці загальнодержавного значення ремонтуються. Це пов’язано із чемпіонатом Європи з футболу. Як і було обіцяно раніше міським головою, ремонтні роботи на кобеляцьких вулицях уже розпочалися.
 Олександр Ісип повідомив, що з державного бюджету на ремонт доріг у місті виділено близько шестисот тисяч гривень. Спільним розпорядженням голови райдержадміністрації та міського голови ці кошти спрямовані на ремонт вулиці Червоноармійської та Ведмедівської. «Якщо погодні умови сприятимуть, то ремонтні роботи закінчаться вже до кінця тижня, — каже Олександр Михайлович. — Близько трьохсот тисяч виділено на Ведмедівську вулицю, і триста — на Червоноармійську. Щоб ремонт був зроблений, міською радою замовлена відповідна проектна документація. Для цього з міського бюджету виділено 23 тисячі гривень. За міські кошти, які були перерозподілені на сесії міської ради, починається поточний ремонт ще кількох вулиць: Дніпропетровської, Огія, частково Калініна та Пушкіна. Далі планується відремонтувати ще декілька вулиць. Та щоб рухатись далі, треба доробити почате. Наприклад, за державні кошти плануємо відремонтувати вулицю Касьяна. Але надійдуть кошти чи ні, і чи зможемо ми виконати такий об’єм робіт, ще не знаємо. На перспективу, після ремонту вулиці Ведмедівської, хочемо зробити капітальний ремонт Ведмедівського мосту. Та на даний час не вистачає коштів, щоб замовити проектно-кошторисну документацію».
Ремонтами доріг займається районне державне управління за підтримки обласного автодорожнього управління. Усього на ремонт доріг у цьому році планується витратити близько 800 тисяч гривень державних коштів і 60-70 тисяч — міських.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2011, 14:11 | Кобеляки | Суспільство
1. petrovuch / 24 липня 2011, 20:17
Ремонт це добре! Але не зрозуміло,невже "комуністи" стелили ширші дороги? Ви погляньте-теперішній асфальт, звужується \від початку-\біля Покрівської церкви\-7м,а вже через 100м- 6.70м, чере 200м.-6м.,не кажучи вже за розмір зразу за ведмедівським мостом-взагалі-4.70!!!!!!! Хто кого тут обдурює???????????? Не вірите-поміряйте самі!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації