Вхід | Реєстрація

До Автозаводського райвиконкому в І-му півріччі звернулося майже 700 громадян

Про це йдеться у звіті керуючої справами виконкому Автозаводської районної ради м.Кременчука Зінаїди Прохнич, який вона підготувала до чергової сесії районної ради. А всього до управлінь, служб та відділів виконкому за І-ше півріччя поточного року надійшло 23,5 тисячі звернень. Щоденно до структурних підрозділів виконкому зверталось в середньому по 187 громадян. Найбільше звернень по земельним питанням – 64%. На другому місці питання соціального захисту – 14,5% звернень, і на третьому – питання комунального господарства (9,3% звернень). Протягом 1-го півріччя районною комісією по вирішенню питань з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення 182 мешканцям району виділено допомогу на загальну суму 39 480 грн (у 2010 році - 111 громадянам на суму 16 690 грн.). За наданням житлово-комунальних субсидій та різних видів державної допомоги звернулось 5625 осіб, призначено субсидію 5322 сім’ям. Крім того працівники райвиконкому і його структурних підрозділів 255 раз виступали у судах переважно як відповідачі, або треті особи. Рідше – як позивачі. Примітно, що жодного позову із заявлених, задоволено не було. Всі оскаржувані рішення Автозаводської райради чи райвиконкому були визнані судами такими, що відповідають вимогам чинного законодавства. Розпорядженням голови Автозаводської районної ради при виконкомі створено \\\\\\\"телефон довіри\\\\\\\" та \\\\\\\"гарячої телефонної лінії\\\\\\\". За \\\\\\\"телефоном довіри\\\\\\\" - 5-38-25 з 11.00 до 12.00 щоденно (крім вихідних) можна поспілкуватися зі спеціалістом виконкому про вирішення проблем заявників. За телефоном \\\\\\\"гарячої лінії\\\\\\\" щосереди з 9.00 до 10.00 години громадяни можуть задати питання, які їх турбують, керівникам райвиконкому. Для зручності мешканців району черговий по райвиконкому веде особистий прийом у приміщенні виконкому кожної суботи з 9.00 до 12.00 год. Для осіб з обмеженими фізичними можливостями при вході у приміщення райвиконкому встановлений спецпідйомник.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2011, 16:35 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації