Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах ремонтують Жовтневу

У Нових Санжарах ремонтують Жовтневу
Минулого тижня у селищі нарешті почали лагодити дорогу. Щоправда, лише одну — по центральній вулиці Жовтнева.
Із початку минулого тижня на центральній вулиці Нових Санжар можна було спостерігати досить приємну для ока будь-якого водія картину. На центральній ділянці вулиці скупчилося чимало дорожньої техніки, поруч стояв «КамАЗ» із асфальтом. А чоловіки у жовтогарячих накидках досить оперативно залатували проблемні місця у дорожньому покритті. Будь-якому водію одразу ж стало зрозуміло: нарешті почали ремонтувати дороги. Але які саме і наскільки швидко їх відремонтують — про це ми дізнавались у представників влади.
Як розповів заступник голови райдержадміністрації Володимир Борт, по Жовтневій мали провести капітальний ремонт на протязі 2,1 км — від траси Полтава-Олександрія до центру селища. Для цього представники новосанжарської влади прохали у області 2,4 млн. гривень. Але у області врахували потребу в економії коштів і дали лише 300 тисяч. На ці кошти працівники новосанжарського «Райавтодору» і почали ремонт вулиці.
Як повідомив селищний голова Андрій Река, незабаром з області прийдуть ще 200 тисяч. На ямковий ремонт вулиці Леніна.
— По суті, вони і по Жовтневій роблять ямковий ремонт, хоч і з фрезою, — коментує селищний голова. — Просто раніше ми ломом довбали, а зараз вони фрезою. А на капітальний просто-напросто коштів немає.
Також новосанжарський мер висловив сподівання, що до осені з обласного бюджету дадуть іще якусь «копійку» на ремонт доріг. У протилежному випадку входити у зиму буде просто страшно. У що перетворяться до весни усі ямки, які й зараз мало не на кожному метрі?
Утім, Володимир Борт був налаштований більш оптимістично. Він, зокрема, повідомив, що після ремонту Жовтневої, можливо, лишиться трохи асфальту для ремонтних робіт на Ковалівській та у провулку Нафтовому. Але це, як ви самі розумієте, крапля у морі для селища із десятками вулиць, вуличок і провулків.
— Ви ж самі розумієте — попереду у країни проведення «Євро-2012». До його початку потрібно побудувати чимало нових доріг. От туди всі кошти і йдуть, — пояснив Андрій Река.
Так то воно так. От тільки «Євро» мине, закордонні вболівальники поїдуть, а ми лишимося тут. Із своїми дорогами та своїми ямками.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2011, 14:55 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації