Вхід | Реєстрація

Волонтери роздають гуманітарну допомогу

Волонтери роздають  гуманітарну допомогу
Волонтери благодійного фонду «Знати щоб жити» не забули про відзначення Міжнародного дня інвалідів (3 грудня) та Дня порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми (1 грудня). Вони роздавали кобелячанам цих категорій необхідні речі та медикаменти.
Волонтери дарували продуктові набори, медикаменти та вітаміни для ВІЛ-інфікованих людей. А також ВІЛ-позитивним була надана допомога по проведенню консультацій із кобеляцькими лікарями.
Нагадаємо, що День порозуміння з ВІЛ-інфікованими є кому святкувати — у травні цього року в Україні таких людей вже більше 580 тисяч.
Напередодні Міжнародного дня інвалідів у благодійний фонд була завезена гуманітарна допомога у вигляді інвалідних колясок та крісел, памперсів, продуктів, перев’язочних матеріалів, одноразової постільної білизни, одягу, хірургічного обладнання тощо.
Голова правління фонду Юрій Вусань роздавав отримане дітям-інвалідам. А частину вищепереліченого він планує передати до Кобеляцької районної лікарні.
Підтримку для придбання гуманітарної допомоги та її перевезення надали: Всеукраїнська мережа ЛЖВ, академік Олексій Чигрин, керівник «Сік +О» Юрій Срібний, керівник «Цегельник і КО», лікар Олексій Руденко, керівник ВАТ «Агротехніка» Віктор Лежибоков, керівництво оптової бази «Два кума», голова ФГ «Громада» Сергій Жук та приватні підприємці Світлана Хряпа, Сергій Кравчук, Віктор Савченко, Олексій Гук, Петро Слоква (с. Червоні Квіти), Олег Славянський.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2009, 10:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації