Вхід | Реєстрація

Десять днів моря для новосанжарських спортсменів

Десять днів моря для новосанжарських спортсменів
2011 рік для Новосанжарської районної ДЮСШ виявився досить плідним у сенсі перемог у змаганнях області та України. Вихованці спортшколи з кожних змагань привозили грамоти та медалі за призові місця. Тож, за сприяння районної ради та райдержадміністрації, згідно районної програми оздоровлення та відпочинку дітей, Новосанжарській дитячо-юнацькій спортивній школі були виділені кошти для оздоровлення найбільш здібних (хоча, на жаль, і не всіх) спортсменів. 16 чоловік із 5 видів спорту були відзначені за наполегливість у навчанні. Зі спортсменами на відпочинок були направлені тренери-викладачі Олександр Довженко та Олександр Дерев’янко.
Відпочивали діти на березі Чорного моря у місті Коктебель. Проживання було організоване у будиночках коло моря, неподалік аквапарку та дельфінарію. Щодня на наших спортсменів очікували нові відкриття. Бухта Маріаніда, скелі Тупорик, Олень, Зуби дракона, долина Ада, Чортові холодильники, Чортова долина, будинок Голіцина, прохідний грот, грот Шаляпіна, бухти — Блакитна, Зелена, Синя. Це далеко не повний перелік тих місць, у яких впродовж ексурсій побували наші спортсмени. Десять днів вони не лише отримували задоволення від сонця, моря та свіжого повітря, але й драйв від походів гірськими стежками та радість від успішно здійсненого переходу. До Нових Санжар спортсмени повернулися загорілими, відпочилими та сповненими енергії.
Адміністрація спортивної школи, батьки і діти висловлюють вдячність керівництву району за надану можливість безкоштовного відпочинку. Це, безумовно, додатковий стимул займатися спортом.

Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації