Вхід | Реєстрація

І не потрібно «ля—ля»

Не так давно автор статті отримав чергове підтвердження своєї ну дуже суб’єктивної теорії щодо парадоксів української духовності. Колись уже писав про те, що українці вибирають у владу відвертих бандитів, злодіїв і негідників через те, що заздрять їм і прагнуть бути на них схожими. Вдається це, звичайно, не всім. Не кожен зможе вчасно вкрасти, вбити чи хоча б лизнути кому слід і там, де свербить. А хочеться ж… і тому потрапляють на високі пости, а особливо у депутати, люди з відверто протокольними пиками та дуже темним минулим.
Знаю, що далеко не всі, навіть колеги по роботі та рідні, згодні з цією теорією і навіть вважають її параноїдальною. Мені суперечать, мовляв, українців залякують, обдурюють і так далі, і тому подібне. Брехня, звичайне самозаспокоєння! Не такі вже українці дурні та боягузливі (хоча є і те, й інше). Тим більше, що досить глянути навіть на відретушовані та «відфотошоплені» портрети більшості наших народних обранців, щоб зрозуміти: цей крав, краде і буде красти. Але його обирали, обирають і будуть обирати. Тому що заздрять.
Нещодавно вся Україна дізналася про пригоду, яка сталася із депутатом міськради Луганська. «Ромаландик» чи «Ландоромик» його звуть чи щось у цьому роді. Це той, що у барі відлупцював і потягав за патли якусь дівчину.
Ну, поведінка і вчинок самого гандо- чи ландоромика, думаю, нікого не здивує. Ну, якби ви у тридцять років мали мільйони, депутатський мандат, недоторканого папу і навіть (о, Боже!) фотографувались із самими Віктором Федоровичем? Невже б вам вся ця суміш у голову не вдарила та дах не знесла? Можна  все — не лише дівок за коси тягати.
А от чи звернула увагу шановна публіка на поведінку відвідувачів генделя, де «веселився» депутат? Півгодини цей миршавий чолов’яга тягав по ресторану нещасну дівчину і ніхто навіть не спробував за неї заступитися, втихомирити хулігана. Молоді, дужі хлопці, ресторанна обслуга байдуже чи, навпаки, зацікавлено спостерігали за ганебним дійством. Їх що, теж обдурили чи залякали?
От так «ландоромик» несподівано для себе і став «дзеркалом революці» у свідомості українців. Революції далеко не прогресивної.
Так що не потрібно «ля-ля» про нещасний, обдурений український народ. Маємо те, що заслуговуємо.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2011, 11:44 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації