Вхід | Реєстрація

Відбулася сесія Автозаводської районної ради

Відбулася сесія Автозаводської районної ради
28 липня пройшла VІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. Депутати заслухали звіт про роботу райвиконкому зі зверненнями громадян, інформацію про забезпечення виконання законів України «Про доступ до публічної інформації» та «Про засади запобігання і протидії корупції», прийняли уточнення показників районного бюджету у зв’язку з додатковим надходженням коштів з міського бюджету та отриманням субсидій і дотацій з державного бюджету. Зокрема, на косіння трави та карантинних рослин на пустирях та у парках району передбачено додатково виділити 95 тисяч гривень. Крім того, депутати розглянули низьку земельних питань. Так, 34 громадянам були надані дозволи на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва гаражів біля кооперативу «Квартал 278», по вулиці Московській в районі гаражного кооперативу «Автолюбитель КрАЗ», по вулиці Київській біля кооперативу «Кокон», та по вулиці Київській (гаражний кооператив «Тополь»). Ще 10 громадянам були передані у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків. Сесія пройшла жваво, з емоційним обговоренням окремих питань. Всього депутати Автозаводської районної ради розглянули та прийняли 14 рішень.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 серпня 2011, 14:58 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації