Вхід | Реєстрація

Пенсійний фонд реорганізується

У Кременчуці більше не буде районних відділень Пенсійного фонду. 27 липня Кабмін прийняв постанову про їх ліквідацію та створення єдиного міського управління. Наразі у районних відділеннях працюють ліквідаційні комісії. Реорганізація триватиме два місяці. Про це на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому заявив заступник начальника районного відділення фонду Микола Гребенюк, який призначений керівником ліквідаційної комісії. За його словами, начальник Автозаводського відділення Пенсійного фонду Олександр Мудрий уходить на пенсію. Хто буде очолювати новостворене міське управління фонду, і де воно буде знаходитися, Микола Гребенюк поки що сказати не може.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2011, 14:48 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації