Вхід | Реєстрація

Бійтесь данайців, тих, що «буряки» приносять

Неодноразово до редакції звертались кобелячани зі схожими запитаннями. Точніше, запитання було одне: що то за кросворди такі легенькі  друкуєте? То потрібно сім столиць колишніх республік СРСР назвати, то сім овочів, котрі ростуть на городах…
Насправді, то не є звичайними кросвордами. Ми їх друкуємо на правах реклами, котру замовляють різні фірми. Запитання там дійсно надзвичайно легкі. Ну, хто не назве капусту, картоплю, буряк, моркву, цибулю, помідори та огірки, котрі самі вирощуємо і щодня споживаємо?
Це ж елементарно. А винагороду за подібну «ерудицію» замовники реклами обіцяють чималу — від 250 тисяч до півмільйона.
Насправді ж авторам таких «геніальних» запитань Ваші відповіді не потрібні. І ніяких мільйонів, автомобілів, квартир, пральних машин та іншої всякої всячини ніхто не виграє. Навіщо ж все це? Навіщо замовники платять газетам за рекламну площу?
Усе дуже просто. Зверніть увагу на те, що, відсилаючи відповідь, Ви вказуєте дані про себе, у тому числі і свою адресу. Ось що насправді потрібно авторам запитань про буряки, столиці і республіки.
Надіславши відповідь, грошей Ви, звичайно, не отримаєте. Тому що таких «ерудитів» по Україні сотні тисяч і на всіх машин та квартир не вистачить. Натомість готуйтесь до того, що через кілька днів чи тижнів Вам надійде лист із повідомленням про виграш квартири у Києві чи величезної суми грошей. Але щоб отримати все те добро, потрібно замовити у якоїсь фірми набір каструль чи ножів, книжки чи годинники. І заплатити за це 100 чи двісті гривень. І не біда, що ту каструлю можна купити за 30 гривень, потім же машину отримаєш!
Одні мої родичі вже третій місяць «виграні» 250 тисяч гривень ділять. І все виписують — то каструлі, то ножі. І таких лише в Кобеляках десятки, якщо не сотні.
Навіщо пишу все це? Щоб зайвий раз нагадати і про «безкоштовний сир», і про підлих данайців з їх підступними дарами. Хоча й знаю — попереджати про майбутній «розвод» майже марно. Людська жадібність меж не знає. І шахраї цим користуються.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2011, 17:45 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації