Вхід | Реєстрація

Вулицю Ведмедівську обіцяють заасфальтувати до вересня

Скільки  метрів дороги заасфальтують —  шляховики достеменно не знають. Усе залежатиме від темпів і об’ємів фінансування.
Коли в середині липня співробітники «Райавтодору» почали асфальтувати вулиці Червоноармійську та Ведмедівську, що на околиці Кобеляк, радості місцевих жителів майже не було меж. Адже на першій із названих вулиць асфальтне покриття було дощенту зруйноване, а друга «не бачила» асфальту взагалі.
Та після двох тижнів ударних робіт шляховики переїхали на інший об’єкт. А кобелячани завмерли в тривожному очікуванні. «Чи будуть продовжуватись роботи?», «Чи всю вулицю заасфальтують?», «Чому на Червоноармійській ями залишились?» — такі запитання задавали люди один одному. Звичайно ж, не обійшлося і без домислів, хто із чиновників скільки вкрав.
Із проханням прояснити ситуацію навколо ремонту дорожнього покриття на вулицях Ведмедівки ми звернулися до директора «Райавтодору» Анатолія Демченка. Він пояснив: «Роботи припинені через відсутність фінансування. Ми очікуємо другого траншу коштів з обласного бюджету. Коли надійдуть гроші, то закінчимо ремонтувати Червоноармійську та прокладемо ще 100 –150 метрів асфальту на Ведмедівці. Ту ділянку вулиці, яка не буде заасфальтована, засиплемо щебенем». Міський голова Олександр Ісип впевнений, що шляхові роботи закінчать ще до початку вересня.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2011, 19:21 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації