Вхід | Реєстрація

У ДТП під Новими Санжарами загинули троє людей

У ДТП під Новими Санжарами загинули троє людей
Страшна аварія на вулиці Чкалова забрала життя трьох дорослих – водія і двох пасажирок. Двоє маленьких дітей, які їхали у машині, зараз перебувають в обласній лікарні.
Аварія сталася 24-го липня на виїзді із Нових Санжар. У сторону Зачепилівки рухався легковик «ВАЗ-2101». Окрім 48-річного водія, жителя Хмельниччини, у салоні перебували п’ятеро пасажирів: дві жінки, чоловік та двоє дітей віком 2 і 3 роки. Наприкінці вулиці Чкалова водій раптово втратив керування над автомобілем і той злетів із дороги. Пролетів кілька метрів і врізався у дерево. Від страшного удару водій та двоє пасажирок загинули на місці. Двох дітей та ще одного пасажира, 45-річного чоловіка, одразу після аварії «швидка» доставила до Новосанжарської ЦРЛ. Як повідомила головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря, дітей одразу госпіталізували до реанімаційного відділення. До них незабаром прибула бригада нейрохірургів із Полтави. А наступного ж дня – у понеділок – дітей відправили до обласної лікарні. Зараз одна дитина перебуває у реанімаційному відділенні, інша – у хірургічному.
Чому аварія призвела до таких значних людських жертв, зрозуміти нескладно. Варто лише поглянути на уламки того, що іще недавно називалося автомобілем. Від удару «ВАЗ» просто-таки розломився навпіл. Кришу разом зі стійками знесло зовсім, дно репнуло по усій довжині. Неважко здогадатися, що автомобіль був наскрізь гнилим і не переніс би і куди легшого зіткнення. Щодо ж до того, чому саме машину знесло із траси,  новосанжарські «даїшники» поки що утримуються від коментарів і підкреслюють, що до результатів експертизи не можуть підтвердити чи спростувати інформацію про те, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння. Не має підтверджень і тому, що перед зіткненням загиблий водій перевищив швидкість і тому злетів з дороги. Хіба що стрілка спідометра, яка так навічно і застигла на позначці «110», може бути мовчазною підказкою. Або нагадуванням: «Водій, не лети! Вдома тебе чекають. Живим».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2011, 09:16 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації