Вхід | Реєстрація

Захистити людей від надзвичайних ситуацій

Автозаводський район м.Кременчука – найбільш потужний промисловий район області. На його території розташовані 5 хімічно-небезпечних та 55 потенційно-небезпечних об’єктів. Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Автозаводського райвиконкому постійно проводить попереджувальні заходи з метою недопущення виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. Так, на всіх потенційно небезпечних промислових підприємствах району організовано підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації керівних кадрів і фахівців в галузі цивільного захисту. У 2011 році відділом буде організоване навчання 335 посадовців, відповідальних за техногенну безпеку. На початку серпня обласне управління МНС України перевіряло роботу відділу щодо забезпечення захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також питання пожежної безпеки. Всього було перевірено 36 підприємств Автозаводського району. Деякі проблеми виявили лише в спроможності ТОВ «Троянда» власними силами організувати ліквідацію можливих надзвичайних ситуацій на аміачній холодильній установці, що працює на підприємстві. Обумовлені вони малою чисельністю працівників товариства. Всі інші підприємства району показали високу ступінь готовності до дій для захисту населення від надзвичайних ситуацій. За даними відділу цього року на території Автозаводського району було знайдено 62 снаряди часів Великої Вітчизняної Війни калібру 76-152 мм та гранату Ф-1. Вибухонебезпечні предмети були знешкоджені, для чого викликалися піротехніки з обласного управління МНС.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2011, 09:24 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації