Вхід | Реєстрація

У Полтавській області триває проект «За здорове майбутнє»

Метою проекту, за словами Олександра Чепура - голови молодіжної громадської організації «Твій Світ», є пропаганда серед молоді здорового способу життя. Проблема наркоманії, алкоголю та паління є досить актуальною в наш час. Україна є лідером в Європі по кількості ВІЛ-інфікованих та наркотично залежних молодих людей. Саме тому, в рамках проекту «За здорове майбутнє», молодіжна організація провела ряд заходів, зокрема ігротеки, лекції і семінари, показ тематичних фільмів, тренінги, безкоштовні консультації лікарів, а також, протягом другого півріччя, проведе анкетування учнів старших класів шкіл та училищ області на тему: «У якому віці ви почали вживати алкоголь, палити, чи пробували наркотичні речовини?», акції та інформаційно – навчальні кампанії. Заходи відбуваються за підтримки відділу в справах сім’ї та молоді Полтавської обласної адміністрації. Результати різних опитуваннь свідчать, що: 30% опитаних спробували алкоголь у віці до 14 років, ще 40% - спробували алкоголь у віці від 14 до 18 років; 25% опитаних у віці до 14 років уже палять або пробували палити; 10% опитаних пробували легкі наркотики. Проте серед молоді Полтавщини є люди, які не стоять осторонь даної проблеми і їм не байдуже майбутнє молодого покоління. У пропаганді здорового способу життя активну участь беруть спеціалісти відділу с вправах сім’ї та молоді Лубенського міськвиконкому. У проекті також можуть брати участь всі, кому не байдуже питання здоров’я підростаючого покоління та утвердження здорового і безпечного способу життя серед дітей та молоді. Наше майбутнє в наших руках. Не піддавайтесь згубному впливу соціального середовища. Заходи триватимуть по грудень 2011 року. Підведення підсумків 22 грудня 2011 року.

Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2011, 20:13 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації