Вхід | Реєстрація

«Тепер у Лелюхівці майже ідеальний пляж!»

«Тепер у Лелюхівці майже ідеальний пляж!»
Ініціативна молодь села таки добилася того, що місцевий пляж став більшим та комфортнішим.
Іще минулого року ми писали про те, як лелюхівська молодь прохала у представників влади допомоги в розчищенні місцевого пляжу. Тоді далі бажання справа не зайшла. А от цього літа мрія жителів Лелюхівки про широкий піщаний пляж стала реальністю.
— Я звернувся до нашого депутата районної ради, керівника ПП «Лавіта» Віктора Клюшника, — розповідає один із представників лелюхівської молоді  Андрій Кобилко. — Він одразу погодився нам допомогти. Вже наступного дня на пляжі була його техніка —  два трактори, розгортач і навантажувач. До речі, за кермом одного з них сидів сам Віктор Анатолійович.
Потужним трактором легко зняли шар грунту з травою з правого боку від пляжу, що одразу ж розширило його на кілька метрів. Далі знятий грунт вивезли вантажівками тієї ж «Лавіти». Потім на оновлений пляж завезли вісім машин піску: чотири «КрАЗи» та чотири «КамАЗи».
— Після цього пляж став і ширшим і красивішим, — ділиться радістю Андрій Кобилко. — Лишалося почистити саму річку. Ми з хлопцями вирішили потягати тут волок. Кошури всі повитягали, а ось мул на дні лишився, його так не витягнеш. Щоб від мулу дно почистити, треба спеціальну техніку, але де таку візьмеш? Та у нас тепер і так у Лелюхівці майже ідеальний пляж. Он волейбольний майданчик усі Нові Санжари хвалять. Вони до нас кожних вихідних приїжджають грати.
Від імені своїх друзів і всіх  жителів Лелюхівки Андрій попрохав подякувати Віктору Клюшнику за допомогу в облаштуванні пляжу. До речі, за словами хлопця, Віктор Анатолійович пообіцяв восени зняти траву та грунт і з лівої сторони. Так, дивись, пляж у Лелюхівці поступово стане зовсім ідеальним.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2011, 09:50 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації