Вхід | Реєстрація

Почався зимовий футбол

6 грудня у Нових Санжарах стартував розіграш зимової першості з міні-футболу.
Початок розіграшу зимового чемпіонату став знаковою подією для багатьох шанувальників футболу. Адже він стане для футбольних команд чудовою можливістю отримувати ігрову практику, а для вболівальників — трьохмісячним спортивним видовищем. Звичайно ж, ідея проведення першості не могла б народитися без побудови в Нових Санжарах футбольного майданчика зі штучним покриттям. Його чекали довго, у будівництві допомагали усі гілки районної та обласної влади і ось, нарешті, він зміг стати місцем проведення повноцінного чемпіонату.
Ігри міні-футбольної першості стартували о 9–00. А близько 11‑ї на майданчик завітали представники новосанжарської влади. Футболістів із початком першості привітали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк, заступник голови районної ради Борис Федоренко, директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Футболісти були вдячні за візит і, користуючись нагодою, нагадали провладцям, про те, що на майданчику і досі не встановили освітлення. А це суттєво зменшує час його експлуатації, особливо у зимовий період. Представники влади повідомили, що питання освітлення тримають на контролі. І ліхтарі на майданчику обов’язково будуть. Тільки коли саме — поки що невідомо.
Але проблеми проблемами, а футбол футболом. У перший ігровий день відбулися шість поєдинків. І подивитися глядачам було на що. У першій же зустрічі інтрига була закрученою до останньої хвилини. Новостворена новосанжарська команда «Ніка» з самого початку перегравала «Райвідділ МВС». Слід зауважити, що міліціонери протягом усієї гри обійшлися без замін, а тому сили були не зовсім рівними. Та, незважаючи на це, на останніх хвилинах матчу міліціянти таки вирвали перемогу з рахунком 5:4. Слід відмітити в цьому матчі покер міліціонера Юрія Нездойминоги.
Матч «Сили ради» та «Вороної» видався нерівним. І новосанжарці без проблем перемогли із рахунком 4:1.
Руденківська «Зоря-1» і юніорський «Стандарт» знову влаштували гольове шоу. Все знову ж таки вирішив один м’яч переваги, який приніс перемогу «зорянам» — 4:3.
В наступній грі «Газовик» несподівано крупно переграв міцну «Чисту криницю». Втім, левова частка перемоги команди — заслуга форварда «газовиків» Віталія Гарця. Він записав на свій рахунок чотири м’ячі і віддав гольовий пас.
«Зоря-2» та «Новосанжарський НВК» завершили матч єдиною цього дня нічиєю — 3:3. А в останньому поєдинку дня сухомаячківський «Темп» не мав проблем із великосолонцівською «Фортуною» — 8:3.
До уваги шанувальників футболу! Матчі міні-футбольної першості проходитимуть на майданчику зі штучним покриттям на території Новосанжарського НВК кожної неділі з 9:00 до 15:00. Першість складатиметься із 13‑ти турів і триватиме до 28 лютого.

***

У черговому турі обласної першості з міні-футболу на Полтавському ПЗМС новосанжарський «Стандарт» зустрічався із командою «Торпедо» і поступився з рахунком 5:3.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2009, 11:00 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації