Вхід | Реєстрація

До роботи в районі залучають приватних перевізників

Багато чуток ходило містом з приводу різкого зменшення кількості рейсових автобусів у районі.
Хтось пояснював це продажем товариства «Кобелякиавтотранс». Дехто навіть називав суму продажу у 100–200 тисяч доларів. Як нам стало відомо, це не так. Нагадаємо, автотранспортне сполучення у Кобеляцькому районі опинилося під загрозою зникнення, бо підприємство, яке займалося автоперевезеннями пасажирів, ТОВ «Кобелякиавтотранс», фактично припинило свою діяльність. Рішенням засновників підприємства була відмова від всіх маршрутів, окрім Кобеляки-Дніпропетровськ о 10.20 та Кобеляки-Полтава о 5.15 ранку.
— На сьогодні для вирішення проблеми транспортного сполучення в районі залучають приватних перевізників, — повідомила начальник відділу інфраструктури райдержадміністрації Ірина Броховецька. — Так як організатор державних перевезень обласна державна адміністрація, ми знайшли і пропонуємо декількох перевізників для роботи в районі. До приміських маршрутів Кобеляки-Білики та Кобеляки-Чорбівка було залучено приватного перевізника Олександра Хряпу. Його автобус вже діє за вказаними напрямками і розклад руху автобуса не змінювався. Також було залучено приватного підприємця з Полтави на маршрут Радянське-Полтава, що проходить через Кобеляки. А підприємство «Євротранссервіс» з міста Кременчука забезпечує перевезення пасажирів по маршруту Кобеляки-Кременчук. Розклад руху поки що не змінювався, та є пропозиції по вдосконаленню маршруту, тому вони будуть розглядатись. Плануємо залучити до роботи перевізників по маршруту Кобеляки-Перегонівка, розклад руху по якому розробляється. Маємо надію, що автобус за цим напрямком найближчим часом виїде.
Надалі заплановані рейси: Кобеляки-Бутенки, Кобеляки-Павлівка, Кобеляки-Канави, Кобеляки-Золотарівка, Кобеляки-Полтава та Кобеляки-Свічкареве. Остаточний результат буде відомий після проведення конкурсу на розподіл маршрутів обласною держадміністрацією. На сьогодні вже відновлені маршрути за напрямками: Кобеляки-Білики, Кобеляки-Чорбівка, Кобеляки-Кременчук, Радянське-Полтава та Радянське-Кобеляки.
З детальною інформацією щодо розкладу руху автобусів ми ознайомимо вас дещо пізніше. А поки що — щасливої дороги!

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2011, 13:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації