Вхід | Реєстрація

Кубок пам’яті Бориса Теслі

Кубок пам’яті Бориса Теслі
Минулої неділі, 6 грудня у спортзалі Новосанжарського НВК вдруге провели розіграш тенісного кубку, присвяченого пам’яті Бориса Теслі. Він був великим шанувальником спорту, працював вчителем фізкультури Новосанжарської школи, керівником районного методичного об’єднання вчителів фізичного виховання. Борис Тесля був чудовим тренером і значну увагу приділяв вихованню молодих спортсменів.
Перед початком турніру до тенісистів звернувся із вітальним словом син спортсмена — Віталій Тесля. Він розповів батькову біографію, згадав цікаві випадки із його довгого, пов’язаного із спортом, життя. Після цього спогадами про свого вчителя поділився один з вихованців Бориса Теслі — Сергій Шемаков. Пам’ять Бориса Дмитровича вшанували хвилиною мовчання. Після цього присутні на турнірі рідні — син, дружина Олександра Семенівна та внучка Інна — відвідали могилу Бориса Дмитровича та поклали квіти від себе та учасників турніру.
Розіграш кубку пройшов у цікавій та напруженій боротьбі. І доки тенісисти вправно обмінювалися ударами, зал відвідали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк та заступник голови районної ради Борис Федоренко. Вони у теніс не грали, але за грою спостерігали із цікавістю.
У підсумку переможцем серед чоловіків став Віктор Левченко з Кустолового, друге і третє місця посіли новосанжарці Юрій Урезченко та Анатолій Петренко. Серед жінок перше місце здобула Аліна Шерешило з Дубини. Переможців та призерів нагородили грамотами і медалями.

Автор: Віктор Рибалко, голова РО ФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2009, 11:04 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації