Вхід | Реєстрація

«Надворсклянська красуня - 2011»

Багато чуток ходило містом про конкурс «Надворсклянська красуня». Хто говорив, що його проводити взагалі не збираються, хтось – що нікому проводити, а дехто бажав взяти у ньому участь. Днями журналістам «ЕХО» стало відомо, що красуню району все ж оберуть.
Цього разу організатором стане Сергій Горденко. Він розповів, що конкурс відбудеться в кінці вересня. До 13 серпня приймаються заявки на участь. А 16 серпня відбудеться кастинг у приміщенні районного центру культури і дозвілля. Вимоги до учасниць: вік — 16-23 роки, зріст — від 170 сантиметрів. Усього відбиратимуть від шести до дванадцяти учасниць. «Цього разу, — каже Сергій Горденко,— все кардинально міняється. У мене багато планів та ідей, які я намагатимусь  втілити у життя. Зокрема, одним із нововведень планується конкурс купальників у стилі шоу «Victoria's secret». (Покази «Victoria's secret» - це культові шоу, у яких беруть участь найкрасивіші і найзнаменитіші моделі світу. Вони демонструють нижню білизну, прикрашену різноманітним дорогоцінним камінням. А знамениті янгольські крила для моделі — це вище визнання її статусу — авт.) Та у «Надворсклянській красуні» всі учасниці одягнуть янгольські крила, незалежно від статусу та визнання. Шоу передбачає шість конкурсів. Серед них — традиційне представлення, інтелектуальний, дефіле у купальниках та вечірніх сукнях. Запрошених гостей буде багато. «Щоб не розкривати всі карти відразу, — каже Сергій Горденко, — то назву декілька: шоу барабанщиків з Полтави, які виступали на фестивалі «Вйо, Кобеляки», бодібілдери та модельєр з власним показом мод. Серед журі також будуть люди, які розуміються на цій справі. Наприклад, переможниця одного із конкурсів краси. Думаю, все у нас вдасться, адже команда збирається сильна. На даний час шукаю спонсорів, тому поки що організовую все за власний кошт».
Заявки на участь приймаються по телефону: (066) 767-42-71.
Отже, красуні кобеляцького краю, починаємо готуватись до конкурсу!

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації