Вхід | Реєстрація

Свято народної влади

Свято народної влади
7‑го грудня в актовому залі медичного центру «Нові Санжари» пройшли урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.
Таку кількість депутатів різних рівнів та сільських голів можна побачити хіба лише на сесії районної ради. Та й то, чесно кажучи, не завжди. А 7 грудня у медичному центрі зібралися практично усі. Як не як, а професійне свято для представників місцевої влади. На жаль, головний самоврядовець району — голова районної ради Юрій Лебедин — на урочисте зібрання не прибув. Але свято провели і без нього. Зрештою, не вперше.
Першим вітати колег зі святом вийшов заступник голови районної ради Борис Федоренко. Борис Васильович розповів про значні досягнення у соціально-економічному становищі Новосанжарщини. За його словами, здобути їх допомогли насамперед плідна співпраця між районною та сільськими радами, а також орендарями землі та інвесторами. Високі результати потребують відповідних нагород, тому Борис Федоренко не забарився їх вручити. Сільські голови, депутати та керівники підприємств отримували з рук заступника голови районної ради почесні грамоти, подяки, відзнаки «Іменний годинник». Окремим пунктом стояло нагородження кращих серед кращих. Отже, відповідні дипломи та пам’ятні знаки отримали «Кращий депутат районної ради» — Микола Перерва, вчитель Малокобелячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Кращий сільський голова» — Володимир Коба, наймолодший сільський голова Галущиногреблянської громади, «Кращий депутат сільської ради» — Микола Цвітченко, директор ТОВ «Чиста криниця».
Наступним присутніх вітав виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк. Анатолій Павлович також був щедрим на компліменти представникам районного самоврядування та на нагороди.
Селищний голова Андрій Река грамот та подяк не роздавав, натомість порадував красномовним виступом. У ньому він відзначив значні досягнення у діяльності підпорядкованої йому селищної ради, як найнижчої ланки структури самоврядування в Україні. Селищний голова повідомив, що таки вдалося отримати 8 мільйонів гривень на добудову п’ятиповерхівки по вулиці Шевченка. За словами Андрія Реки, вже перед Новим роком 37 новосанжарських сімей отримають ключі від сучасних квартир у цьому будинку. Завершив свій виступ селищний голова гучною заявою.
— Зроблено дуже багато, але ще більше належить зробити. Тому я обов’язково йтиму наступного року на чергові вибори селищного голови! І раджу йти на вибори вам, щоб продовжити працювати для громади і доробити все заплановане.
Наступним вітав присутніх депутат обласної ради, начальник управління з експлуатації газового господарства Григорій Перерва. Він нагородив Почесними грамотами обласної ради секретаря Новосанжарської селищної ради Валентину Олянич та заступника голови селищної ради Валентина Івашину.
Виступив з вітаннями і директор «Інформаційного центру «Новосанжарщина» Олександр Зінченко, який теж був щедрим на привітання і на нагороди кращим.
Із промовою виступила Великосолонцівський сільський голова Олександра Муха, яка відзначила, що колектив сільських голів міцно здружився за цю каденцію. Тому Олександра Іванівна порадила своїм колегам дружно йти і на наступні вибори до органів місцевого самоврядування. Завершив урочисту частину свята виступ ветерана самоврядної служби з Малого Кобелячка Андрія Васюти.
У неофіційній частині на глядачів очікував концерт, який вмістив у себе виступи народного самодіяльного колективу «Лілея», дитячого естрадно-танцювального колективу «Дивосвіт», дуету Тетяни Гусак та Світлани Яремко, солістів Інни Синягівської, Катрусі Афоніної, Вікторії Ладатко, Світлани Яремко, Наталії Камуз, Юлії Яценко, Андрія Віденка та гостей із Полтави Антона Бакуновича, Ірини Тертишної, Григорія Калініченка та Ксенії Деркач.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації