Вхід | Реєстрація

Лісівники Полтавщини ярмаркували

На традиційному Сорочинському ярмарку майстри Миргородського сувенірного цеху порадували покупців величезним асортиментом своєї продукції. Цього року до яскравої хатинки з сувенірами завітало вдвічі більше покупців, аніж у минулому. Й справді, на власні очі вдалося побачити, як павільйон оточило безліч людей, котрі з цікавістю обирали сувеніри на згадку. Мимовільно у натовпі почула розмову однієї жінки: «Це ж сувеніри з лісгоспу! Тут натуральне дерево, потрібно обов’язково щось придбати!». Поряд стоїть хлопчина з мамою, та вихваляється новопридбаною декоративною дощечкою, а в цей час в торгівельному пункті йде жвава торгівля: чоловік купує декілька наборів дощечок для всіє родини. Продавчиня Людмила Даценко, вона ж художник з розпису Миргородського сувенірного цеху, розповідає: – Продукція у нас різноманітна, але найбільшою популярністю користуються бочечки під мед, сипучі набори, а також «матрьошки». Крім того, купують цукорниці, сільнички, шкатулки. Цей рік у нас дуже багато покупців з першого ж дня відкриття ярмарку. Багато оптовиків, що одразу ж закуповують продукцію на декілька тисяч, ціни у нас одні з найдешевших по всьому ярмарку. Багато людей, які купують сувеніри для подарунків, тому на місці одразу підписуємо їх. У нас є такі покупці, що підходять більше десяти років, ми вже їх впізнаємо і зустрічає як рідних. Полюбляють миргородські сувеніри й іноземці, зокрема німці та американці, які віддали перевагу якісним дерев’яним виробам полтавських лісівників. Найбільше їх вабить неповторний полтавський розпис з яскравими соняхами, маками та волошками. Нещодавно з’явилися новий розпис золотавою та сріблястою фарбою, що надає незабутнього колориту та родзинки всім сувенірам. Тому й недивно, що до кінця ярмарку майже вся продукція була розкуплена. А деякі товари навіть довозили, задля задоволення потреб всіх охочих мати екологічно чисті та корисні подарунки.

Автор: Прес-служба Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, [email protected]


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2011, 10:31 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації