Вхід | Реєстрація

Парк Миру відвідала делегація із Москви

Парк Миру відвідала делегація із Москви
Минулої п’ятниці, 19 серпня, меморіальний комплекс у парку Миру, який знаходиться на балансі Автозаводської районної ради, відвідала делегація з Московської області. Представники губернатора та уряду Московської області, разом із посадовцями із облдержадміністрації, секретарем міської ради Василем Івко, та головою Автозаводської райради Володимиром Коваленко, поклали квіти до меморіалу на Алеї Слави, подивилися Музей військової техніки під відкритим небом та роботу Автомістечка. Про військові частини, які звільняли наше місто та отримали почесне найменування «Кременчуцьких» гостям розповіли діти із пошукових загонів 5-ої гімназії та школи-інтернату. Члени делегацыъ були щиро здивовані та вражені тією роботою, яка проводиться в Автозаводському районі Кременчука по військово-патріотичному вихованню молодого покоління. Як пояснив голова Автозаводської райради Володимир Коваленко, пошуковці з гімназії №5 у травні побували в Москві, де зустрілися з ветеранами війни, командуванням військової частини, яка стала правоприемницею 308-го Гвардійського Кременчуцького мінометного полку, та привезли священну землю з того місця, де формувався цей славетний полк. Тоді ж пошуковці зі школи-інтернату відвідали місто Пєтушки Володимирівської області, де також зустрілися з ветеранами, обмінялися досвідом роботи з російськими пошуковцями, та набрали землі з місця формування військової частини. На 440-річчя міста Автозаводський райвиконком запросить до Кременчука делегації з цих міст, які приймуть участь у закладанні гільз з привезеної землею на Алеї Слави у парку Мира. «Робота пошуковців об’єднує наші народи, постійно нагадує про подвиг тих, хто визволяв наше місто. Ми цінуємо і тих людей, хто відновлював, відбудовував Кременчук після війни. До Дня міста ми плануємо відкрити у парку Мира Алею Героїв праці», - заявив голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко. Нагадаємо, що у серпні в парку Миру розпочалося будівництво Алеї Героїв, де планується встановити стели 8-ми Героям соціалістичної праці, які працювали на підприємствах Кременчука. Окрема стела буде присвячена двічі Герою Радянського Союзу, льотчику-космонавту Олексію Леонову, який навчався у Кременчуцькому льотному коледжі. Будівництво має завершитися до 440-річчя міста Кременчука - 29 вересня.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2011, 09:47 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації