Вхід | Реєстрація

У Гребінці два приміських рейси поїздів відмінили назавжди

У Гребінці два приміських рейси поїздів відмінили назавжди
З 16 серпня дістатися з Гребінки до Полтави і назад буде неможливо.
З 16-го серпня більше не їздитимуть поїзди № 6319 Полтава-Гребінка, який відбуває зі станції Полтава Південна о 00.30, та № 6320 Гребінка-Полтава, який відбуває з Гребінки о 10.00.
Хоча поїзди відмінили з 16-го серпня, чергова по вокзалу сказала, що й 15-го серпня вже не було цих рейсів.
Як пояснюють на залізниці, рейси, які відмінили, – не рентабельні.
Залізничники вирішили зекономити кошти і не пускати електрички нерентабельними маршрутами. На Київському вокзалі у Полтаві вивісили з цього приводу оголошення. Таке рішення виникло «на підставі аналізу пасажироперевезень і з метою зниження експлуатаційних витрат».
На даному напрямку залишилася одна електричка — Огульці — Полтава — Гребінка — в обох напрямках руху.
Люди на вокзалі штурмують довідкове бюро, щоб дізнатися, чим же тепер їм їхати, коли ці рейси їм були дуже зручні. У довідці пасажирам відповідають, що нехай їдуть на автобусах.
Квиток на поїзд до Гребінки коштує 12 гривень. Щоб добратися туди автобусом потрібно витратити від 40 до 50 гривень. До багатьох селищ, які проїжджає поїзд, автобусом добратися не можна – вони туди просто не ходять.
У 90-х роках електричок було менше, згадують очевидці.
– Ми їздили постійно цими приміськими потягами. То вагонів дадуть лише три, то ще щось. Я пам’ятаю, що влізти в поїзд було просто неможливо. Неймовірна давка, лізли й через вікна. Стояли навіть у тамбурі. Навіть, під потяг людей зіштовхували, – згадує полтавка Світлана. – Не вистачало, щоб ми знову до такого повернулися. Якщо ці електрички відмінять, то знову будуть забиті вщент ті, що залишились?

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2011, 13:42 | Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації