Вхід | Реєстрація

Полтавські екологи рахують збитки

Днями у Білики приїжджав фахівець із Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Полтавській області.
Метою його приїзду стало вивчення ситуації, яка виникла після того, як у селищі самовільно розкопали берег Ворскли у межах охоронної зони. Разом із фахівцем управління на місце виїжджали землевпорядник селищної ради Григорій Касян та громадський активіст Лідія Чернига.
Зробивши необхідні заміри, еколог склав відповідний акт. Далі за встановленою методикою будуть обраховані збитки, завдані довкіллю. Матеріали за цим фактом вже направлені до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Саме правоохоронці повинні встановити особу громадянина, котрий замовив роботи по розкопуванню берега.
За словами Григорія Касяна, після вжитих селищною радою та екологами заходів, всі роботи в березі були припинені.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2011, 16:12 | Кобеляки | Суспільство
1. Подолянин / 26 серпня 2011, 20:19
Визначальний тест для керівництва МВС: або великі, як для Кобеляк, гроші "замнуть дєло", або титанічною розшуковою працею знайдуть і покарають цю непримітну особу, яка в Біликах збудувала таку собі дачку з виходом до річки. Мабуть, скоріше Ворскла потече у зворотньому напрямку, чим дочекаємось другого варіанту.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації