Вхід | Реєстрація

Якість пільгового дизпалива «Укртатнафти» піддали сумнівам

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Міністерству економіки та Державному комітету з технічного регулювання й споживчої політики перевірити якість дизельного палива, що надається аграріям за пільговими цінами, зокрема, Кременчуцьким нафтопереробним заводом. Відповідне доручення прем'єрка надала в ході наради з питань розвитку ринку зерна в Лохвицькому районі на Полтавщині. «Я прошу Міністерство економіки й Держспоживстандарт: терміново направляйте, перевіряйте якість дизпалива... і до Міністерства аграрної політики, от як я повинна знати, що дизельне паливо, яке дається селянам за пільговими цінами, ні до чого не придатне», – сказала вона.
Тимошенко зазначила, що буде реагувати на сигнали про неякісне паливо та висловила невдоволення тим, що такі сигнали надходять. «Будемо накладати штрафні санкції, звільнемо керівника НПЗ. Чому я мушу дізнаватися раз на місяць про таку інформацію? Звертайтеся до Аграрного фонду чи регіонального відділення, на мою «гарячу» лінію…» – зазначила Тимошенко. На сьогодні паливо для сільгоспвиробників надає ЗАТ «Укртатнафта» (Кременчуцький нафтопереробний завод) і «Укргазвидобування» (із Шебелинського газопереробного заводу, Харківська область): Кременчуцький НПЗ – 70 тис. тонн дизпалива, а «Укргазвидобування» – 30 тис. тонн за ціною 4 900 гривень за тонну (із ПДВ).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 11:49 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації