Вхід | Реєстрація

Відбулася сесія Автозаводської райради м.Кременчука

Відбулася сесія Автозаводської райради м.Кременчука
25-го серпня відбулася чергова VІІІ сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. Депутати заслухали звіт про виконання повноважень у сфері цивільного захисту населення, провели уточнення районного бюджету, та розглянули питання щодо подальшого використання приміщення колишнього дитсадка по вулиці Петрусенко,11 у центральній частині міста. Це приміщення протягом 10 останніх років орендував Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій та управління, але 1-го вересня термін оренди закінчується, і КУЕІТУ від нього відмовився. На пропозицію голови райради Володимира Коваленка депутати вирішили запропонувати міській раді прийняти колишній дитсадок до комунальної власності територіальній громади міста для подальшого використання за призначенням. Сесію не закривали з тим, щоби прийняти рішення про передачу дитсадка після того, як міська рада погодиться на цю пропозицію. Крім того депутати розглянули низьку земельних питань: про передачу у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків, гаражів, та ведення садівництва, а також надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва гаражів. При затверджені порядку денного фракція ВО «Батьківщина» запропонувала розглянути заяву «Про політичну ситуацію в Україні». Зважаючи на те, що на сесію прийшло всього 33 депутати (із 50-ти), для внесення цього питання до порядку денного було потрібно всього 17 голосів. Але дану пропозицію підтримали лише 13 депутатів. Цікаво, що із 17-ти відсутніх у сесійному залі більшість (13 депутатів) виявилися саме із фракції «Батьківщини». Новообраний голова міської парторганізації Андрій Зощук пояснив це відпустками та хворобами депутатів.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2011, 16:46 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації