Вхід | Реєстрація

Автозаводський район готується до 440-річчя Кременчука

Автозаводський район готується до 440-річчя Кременчука
В Автозаводському районі м.Кременчука до Дня міста буде проведено 12 свят вулиць, назви яких пов’язані з Великою Вітчизняною війною. Свята пройдуть в мікрорайонах з 13 по 20 вересня. Урочистий прийом головою Автозаводської районної ради Володимиром Коваленко учасників бойових дій та ветеранів Великої Вітчизняної війни відбудеться 26-го вересня об 11.00. Найбільш видовищний і масовий захід в районі відбудеться зранку 27-го вересня. Традиційна урочиста хода почнеться від колишнього кінотеатру «Кропивницького» до пам’ятника Воїна Визволителя у Великій Кохнівці. Після мітингу та покладання квітів до пам’ятника перед ветеранами пройдуть парадні колони військових, ліцеїстів, навчальних закладів району, пошукові загони, а також військова і спеціальна техніка. У гості до Автозаводського району очікується приїзд ветеранів та пошуковців із Москви та російських міст, з якими вдалося встановити зв’язки в рамках районної героїко-патріотичної програми «Пам'ять про війну єднає». Нагадаємо, що у травні пошуковці з гімназії №5 та школи-інтернату виїжджали до Москви та до міста Пєтушки Володимирівської області, де зустрічалися з ветеранами і обмінювалися досвідом роботи з пошуковцями. Кременчужани набрали священної землі з тих місць, де формувалися військові частини, які звільняли наше місто у 1943 році та отримали за це почесне найменування «Кременчуцьких». Урочистий захід, присвячений закладанню гільз із цією землею до Меморіалу слави у парку Миру планується провести об 11.00 28-го вересня.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2011, 09:29 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації