Вхід | Реєстрація

«Суддя, свисти! Віддай очко!»

«Суддя, свисти! Віддай очко!»
Свій перший поєдинок у другому колі обласної першості новосанжарський «Стандарт» зіграв унічию.
На матч із машівським «Газовиком» новосанжарські футболісти вийшли у дещо експериментальному складі. Так лише у захисті з’явились три нових гравці. Всього ж у неділю на поле вийшов наступний склад: Євген Довгаль — Геннадій Супрун, Олександр Шовкопляс, Сергій Волоський, Євген Козаченко — Сергій Сонник, Олександр Кириленко (к), Владислав Мокляк, Станіслав Мокрий, Євген Козаченко — Віталій Баранович.
Варто зауважити, що гості з невідомих причин на гру приїхали вдесятьох, тому вболівальники «Стандарту» ще до початку гри почали припускати — сьогодні команда має піти з поля із набраними очками.
Але початок гри показав: гості не думали притискатися до своїх воріт і навіть у меншості грали на рівних із господарями. Ба, у своїх контратаках вони мали навіть більше шансів вийти вперед. У господарів можна пригадати хіба що два удари Віталія Барановича. Після одного м’яч пролетів над поперечиною, після другого — прокотився у лічених сантиметрах від дальньої стійки.
У таймі другому рівна гра продовжилась. У середині тайму гості повинні були виходити вперед, але впродовж кількох хвилин не змогли забити практично з лінії воротарського майданчика. І щастя господарів, що м’яч у цих епізодах не лягав як слід на ногу нападнику гостей. «Стандарт» шукав свого щастя у контратаках. Спочатку Євген Гусак після передачі з правого боку пробивав, здавалося, у самісіньку «дев’ятку». Але це тільки здавалося, насправді м’яч пролетів на метр вище воріт. Потім Олександр Кириленко на швидкості вискочив сам на сам із воротарем по лівому флангу. Але замість обвідного удару капітан «Стандарту» спробував обіграти голкіпера фінтом уліво. Воротар цей маневр розіграв і м’яч у ногах Кириленка забрав.
У кінці гри стовідсотковий момент знову виник у форварда гостей. Після навісу з лівого флангу нападник «Газовика» підставив свою лису голову під м’яч. Круглий стукнувся у поперечину і вилетів у поле. Фух, пощастило. Після цього епізоду один із найактивніших уболівальників «Стандарту», який упродовж всієї гри коментував хід поєдинку, почав прохати арбітра: «Суддя, свисти! Віддай очко! Дай хоч нічию нашим!». Суддя, ніби послухавшись, за кілька секунд дав фінальний свисток. Друге коло «Стандарт» починає із набраного вдома очка. Може, далі піде краще?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2011, 18:18 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації