Вхід | Реєстрація

Надзвичайні події за вихідні

Пожежі: на території області виникло 2 пожежі: 1 – в житловому будинку, 1 – на відкритій території. Загиблих та  постраждалих немає.
4 вересня о 13.00 у с. Мильці Полтавського району на скошеному полі ТОВ «Дукла»  виникла пожежа. Вогнем знищено стерню на площі 0,5 га. Причина пожежі встановлюється. В гасінні приймало участь 1 пожежне  відділення.
4 вересня у с. Нова Україна Козельщинського району у господарстві 58-річної громадянки згорів глинобитний будинок. Пожежу гасило 1 пожежне відділення. Було врятовано господарчий сарай на 1 000 грн.

ДТП: на автошляхах області сталися 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких  загинула 1 людина та  постраждало 6 осіб.
3 вересня о 23.40 в сел. Оржиця автомобіль «ВАЗ-111830», яким керував 46-річний мешканець Лубенського району, скоїв наїзд на двох пішоходів 1988 та 1986 років народження. Чоловіки йшли в попутному напрямку по краю проїжджої дороги. Внаслідок ДТП на місці події загинув 23-річний хлопець,  інший пішохід та 56-річний пасажир автомобіля «ВАЗ-111830» отримали травми різного ступеня тяжкості. 

Нещасний випадок на виробництві: 4 вересня близько 14-ї години в м. Кременчуці на території ВАТ «Сталеливарний завод» при проведенні ремонтних робіт на електропідстанції від ураження електричним струмом загинув електромонтажник 1951 року народження, місцевий мешканець.

Автор: Управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2011, 10:33 | Полтавщина | Надзвичайне
1. povierennyy / 7 вересня 2011, 19:23
блін, ну коли ви вже напишете про Царичанськтих газовщиків...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації