Вхід | Реєстрація

На Карлівщині 12-річний школяр «вдало» відмітив День Знань

На Карлівщині 12-річний школяр «вдало» відмітив День Знань
Для 12-річного учня 7-го класу загальноосвітньої школи Карлівського району День Знань – 1 вересня – видався трагічним. Близько 20-ї години вечора хлопчика з тілесними ушкодженнями лікарі швидкої допомоги доставили до Карлівської центральної районної лікарні. У ситуації розібралися правоохоронці.
Як встановили працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Карлівщини, хлопчина проживає у селі Королівка разом з 37-річною матір’ю-одиначкою. 1 вересня хлопчик разом з друзями відпочивав на місцевому ставку. Під час гулянь він вживав пиво. В якийсь момент під впливом алкоголю хлопчина спіткнувся та впав з цементної плити, внаслідок чого пошкодив шкіру правого ліктя та правого вуха.
На даний час стан дитини задовільний. Він перебуває вдома за місцем проживання. Сім’я на обліку служби у справах дітей та кримінальної міліції у справах дітей не перебуває.
За невиконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітнього сина відносно мами складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згідно рішення суду жінка повинна буде сплатити штраф від 17 до 51 гривні.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2011, 12:12 | Карлівка | Надзвичайне
1. New York / 6 вересня 2011, 22:25
Мегаідіотізм!
Написали про штраф мами, а про продавців — ні слова.
2. Сергей / 7 вересня 2011, 15:25

«Яке право мали продавці магазину продавати дітям 12 років спиртне? Єто дело надо на Киев подать, пусть там розберутся если тут не хотят!!! Мам штрафовать они умеют
3. povierennyy / 7 вересня 2011, 19:21
3. Сергей пише:
«Єто дело надо на Киев подать»

Шановнийй Сергій... Подать - то тільки пусте слово. А ти сам візьми і спрбуй щонебудь "подать".
---
Посилання на files.myopera.com далі буде цікавіше...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації