Вхід | Реєстрація

Автозаводська райрада передала приміщення дитсадку місту

Автозаводська райрада передала приміщення дитсадку місту
Депутати Автозаводської райради на другому пленарному засіданні VІІІ сесії, яке пройшло 2-го вересня, ухвалили рішення щодо передачі приміщення колишнього дитсадка по вулиці Петрусенко,11 у центральній частині міста до комунальної власності територіальної громади міста. Напередодні, 30-го серпня, згоду на прийняття приміщення надала міська рада. Цей дитсадок протягом десяти останніх років орендував Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій та управління, але 1-го вересня термін оренди закінчився, і КУЕІТУ від нього відмовився. Комплекс будівель і споруд має бути переданий на баланс управління освіти на цьому тижні. Приміщення планується відремонтувати, і з наступного року використовувати в якості дитячого садка. Друге питання, яке розглянули депутати – погодження кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кременчука». В прийнятому рішенні відмічається багаторічна самовіддана праця на благо міста та вагомість заслуг обох кандидатів на це звання - доцента кафедри маркетингу КУЕІТУ Власової Ангеліни Володимирівни та завідуючої терапевтичним відділенням Кременчуцького обласного шпиталю інвалідів війни Лобановської Людмили Василівни. Автозаводська райрада звернулася до міської ради щодо відзначення вищевказаних осіб за значні особисті заслуги перед містом шляхом нагородження почесними знаками «За заслуги перед містом». Наступна сесія Автозаводської районної ради відбудеться 22-го вересня.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2011, 11:19 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації